הורידו את הלכלוך !

מטרניך

New member
הורידו את הלכלוך !

הגידו - לא הגיע הזמן להסיר את הודעות התעמולה מהסרט הרץ בראש עמוד הפורום? יש שם שלוש הודעות פוליטיות: שתיים נגד שינוי וטומי לפיד (ביניהן אחת מחליאה במיוחד - מאמר הסתה מהאתר של יואב יצחק המאשים את שינוי בתעמולה גזענית ונאצית), השלישית מכוונת נגד ה'סנדק' - ראש ממשלת ישראל. אין מילה על מפלגת העבודה, הימין, הדתיים וכל הייתר. האוייב המרכזי היא שינוי, מקום 2: אריק שרון. אין במרצ מי שמתבייש בתעמולה מהסוג הזה? אין מי שעושה חשבון נפש? אבל עכשו הבחירות נגמרו. לא הגיע הזמן להוריד את הלכלוך הזה?

Deathatred

New member
../images/Emo13.gif

דווקא שרון ושינוי יצאו המנצחים הגדולים של הבחירות האלה. מסקנה: משתלם להיות שנוא ע"י השמאל.

rubikon

New member
לא רק שנוא ע'י השמאל-אלא גם מושמץ

כי ההשמצות חוזרות אליהם כבומרנג-הציבור למד להכיר את שקרנותם של הכתכלבים בתיקשורת-והתיחס בהתאם בבחירות.

Deathatred

New member
לקראת הבחירות הבאות

אני מקווה שישמיצו את אפי איתם...

ricardo18

New member
מיצית כבר את תאוריית הקונספירציה

מרצ-תקשורת עד תומה. הבנו. די כבר. העיתונות הצהובה של ישראל כבר מזמן לבשה שמלה יותר פטריוטית. "הארץ" הוא עדיין העיתון ברמה הגבוהה ביותר במדינתינו - משום שהוא ביקורתי ולא צהוב. יש רק סיבה אחת לטענתך שהתקשורת שמאלנית, ובית המשפט העליון שמאלני ועוד שטויות כאלו - והסיבה היא שאנשים משכילים הם לרוב אנשים חושבים יותר, ופגיעים פחות לתעמולה ייצרית של האנשים שמנצלים אותך. ולכן הם עדיין שומרים על פן דמוקרטי בתחום עבודתם - דבר שמאיים עליך.

ronen1981

New member
אוי אוי כמה התנשאות תעשה טובה....

כך למשל את שלי יחימוביץ כל הזמן אנטי שינוי כשהתארחה בתוכנית אצל משעל חם אם אני זוכר נכון אמרה משהו בסגנון שזה אסון ששינוי כך מתחזקת ובעוד הזדמנויות נהגה בחור צדק ביחס לשינוי ונתנה במה ל"פרשנים " לגולל את מרכולתם הסרוחה על שינוי. ומה מתברר שבעבר לפני כמה שנים באחד התוכניות רדיו שלה הצהירה כי הצביעה חד"ש. כעת מיותר לציין כי חדש קומונסטית ושינוי ליברלית בעד שוק חופשי. חד"ש שמאל קיצוני ושינוי מרכז מדיני. אם הצבעה של אדם מעידה בקצת על דעתו של אותו אדם מה הפלאה שזה אופן ההתיחסות שלה לשינוי.

ricardo18

New member
מה הקשר? שלי יחימוביץ' היא עיתונאית

ביקורתית מעולה ללא קשר. ואני מקווה שחד"ש תשאר הרבה אחרי שינוי שתעלם מהר מאוד. תפיסתה הכלכלית של חד"ש היא תפיסה הרבה יותר בריאה מהקפיטליזם הדורסני של שינוי. ואנשים שמצביעים חד"ש גם בדרך כלל רואים זאת לפני אחרים.

Deathatred

New member
גם אורי דן

אבל לא טרחת למחות כאשר קבוצת עיתונאים שמאלניים סגרה לו בכוח את המיקרופון באקט בולשביקי להחריד שמנוגד לכל המנטרותעל "פלורליזם" ו"חופש הביטוי" שהם יורים לאוויר בצביעות מגעילה.

מטרניך

New member
תודה על הבדיחה היומית

הצחקת אותי עם תפיסתה הכלכלית של חד"ש. הדוגמא החייה לתפיסה הזאת היא צפון קוריאה שבה העם רעב ללחם והשלטון מפתח נשק גרעיני. חורבות הסוציאליזם במזרח אירופה זוהי התגשמות 'תפיסתה הכלכלית של חד"ש'. את 'הפרוגרמה לבניית הקומוניזם עד שנת 1980' קראת כבר או שעוד לא נולדת אז? בטוח תמצא בארכיון המפלגה, ואם לא, אז תבקש מהחברה גוז'נסקי, לה בטח יש. ה'פרוגרמה' תורגמה מרוסית והתקבלה ע"י הקומוניסטים בארץ בתשואות סוערות ובקריאות: 'תחי ברית המועצות' (סטאלין כבר נזרק מהמאוזוליאום אחרת היו צורחים גם 'יחי החבר סטאלין'). לא שמעתי שהיא בוטלה מאז. לתת לכם לנהל את הכלכלה זה כמו לתת לפירומן לשמור על פי גלילות.

ronen1981

New member
מטריך צריך לקוות שתקום ממשלה

ליכוד+שינוי+נראה ,העיקר שלא ש"ס או ג או עם אחד. ששינוי תשפיע רבות על המדיניות הכלכלית ונלמד אותם איך בונים כלכלה ואיך מביאים לצמיחה ,תאמין לי אחרי 4 שנים של מדיניות כלכלית של שינוי, מרצ תתפלל ל3 מנדטים. לא סתם יוצאי ברה"מ לשעבר ברובם המכריע מצביעים למפלגות עם מדיניות כלכלית ימנית. וכבר הסברתי לאנשים שעם אחד הסוציאליסט רוצה לעזור "לעובדים" עלידי זה שיגרום לעוד 100,000מובטלים לפחות בחוק שכר המינימום שלו. בישראל עוד בתקופה הלא רחוקה יחסית היו תעשיות רוחיות של כותנה לאן הם נעלמו אף אחד מהסוציאליסטים שלנו לא מספר או מדבר על כך ולמה הם נאלמו. רבים מהמובטלים של היום מתעשיות הטקסטיל של אתמול הם כתוצאה מאותה מדיניות סוצאליסטית מטומטמת שהולכת עם הראש בקיר הרבה כונות טובות שמביאות לתוצאות שליליות כמו שנאמר הדרך לגהנום רצופה בכונות טובות.

אשרת

New member
הגישה הקומוניסטית בריאה? על מי אתה

עובד? זה כבר לא עובד. ולגבי שלי יחימוביץ' בושה לעיתונות. יש הרבה אבל הרבה יותר טובים ממנה. עכשיו היא סתם מברברת על הא ועל דה ביום שישי בערוץ 2. בגללה עכברתי עכשיו לראות את החדשות של ערוץ 10. נקווה שהכתבים שם יהיו קצת יותר אובייקטים. ולגבי עיתון הארץ- זהו העיתון שרק מכה את העם שאליו הוא שייך...

rubikon

New member
אשרת-עיתון הארץ = פרבדה-אבל הציבור

ענה לכתכלביו - בהצבעה מאסיבית נגד שקרנותם- אבירי חופש העיתנות האלה-שזעקו על חוצפת משרד המשפטים-על חקירתו של העיתונאי "שחשף" את ההדלפה המפוברקת של עו'ד הטריפה[גלאט כושר] ברקוביץ'-זעקו אל המשטרה איך זה הם לא חוקרים את יואב יצחק על מי הדליף לו את שערורית השוחד לעיזר ויצמן-מהומת אלוהים עשו-לגלות את המדליף-כי ההדלפה היתה כנגד איש שמאל-נדמה לי שיש לזה הגדרה מאד פשוטה-צביעות במיטבה. יש בפורום זה עוד אלמנטים המתיחסים לקונספצית הקונספירציה-שמאל+עיתונות שמאלנית שקרנית+אלמנטים בפרקליטות- להפלת שלטון חוקי ע'י ניכול הציבור בשקרים מפוברקים-בזילזול. אבל מהלך הדמוקרטורים -בנוסך הדמוקרטיה העממית-עבד כנגדם כבומרנג-וטוב שכך-הציבור גילה בגרות-למרות נביחות הכתכלבים.

ronen1981

New member
בוא לבקר בטכניון ותעשה סקר כמה

הצביעו לשינוי,ותראה שלפחות חצי.

ronen1981

New member
יותר מדויק תומכים בשינוי חלק לצערי

בגלל המרחק מהבית לא יכלו להצביע.

למעלה