אתן יודעות זה ממש מקומם!
נכון שהכי טבעי זה חלב אם אז מה? אספר לכן סיפור אישי, כשנולד בני הרביעי הוא היה בטיפול נמרץ וחובר לזונדה דרכה הואכל במשך שבוע, רציתי להניק נכון, אבל לא הצלחתי לשאוב אפילו טיפה. לאחר ששוחרר מהזונדה ניסיתי במשך שבוע אחד נורא להצמיד אותו לפיטמה, הוא צרח צרחות איימים ולא הבין מה אני רוצה. כל האכלה הייתה סיוט מתמשך! ביקשתי מהמטפלות בבית התינוקות לבוא לעזור לי, זה לא הצליח! התקשרתי לאירגון "לה לצ´ה" ונסעתי עם התינוק שעה וחצי למדריכה, קניתי שואב חלב ב800 ש"ח ו........ כלום התינוק ירק את הפיטמה והמשיך לצרוח נואשות. איזה בכי בכיתי! איזה יסורי מצפון! איזה ייסורים פיזיים (כי שפעתי חלב!) איזה שבוע איום שאני זוכרת אותו לדיראון!!!!!!!! לפני ברית המילה שוחחתי עם המוהל והוא שאל אם הוא יונק....פרצתי בבכי בטלפון...ואתם יודעים מה? היחיד שגילה כלפי חמלה, אנושיות והבנה היה הוא וכך אמר לי גבר חרדי זר שאיני מכירה: "אל תדאגי, גבירתי היקרה! רבנים גדולים בתורה גדלו על מטרנה, טייסים גדלו על מטרנה! מהנדסים ורופאים!!!!! מחר בברית הביאי בקבוק עם מטרנה. ומאז אכל הילד מטרנה, גדל הבריא (!), צמח! הiq שלו בשמיים!!!! הוא נבון, חכם, מצחיק, יפה ומוצלח מכל הבחינות!!!!!! וכיפק למטרנה!