הורות לסבית

מירית27

New member
הורות לסבית

אישתי היקרה בהריון !! בשעה טובה ומוצלחת, אחרי 3 הזרעות הרביעית נקלטה! מקווה שגם אנחנו נייצר תקדימים עבור הבאות אחרינו.... פאמקי.... איך זה בתור התחלה??

פאמקי

New member
לולולולולו.... מזל טוב!!!

איזה יופי! מאוד שמחה בשבילכן
. מאחלת שהתקדימים יגיעו בקלות (עד כמה שניתן), כל צעד כזה, חשוב לכולנו! ואיך ההתחלה?... התחלה מצויינת!

פאמקי

New member
ועכשיו רוצה המשך...

אולי תספרי קצת? עליכן, על התהליך, על הקשיים שעמדו בדרך וההצלחות שבאו בעקבותיהם... אל תחסכי מאיתנו פרטים (כל עוד זה מתאים לכן ושומר על פרטיותכן, כמובן). המשך מוצלח יקירתי.

מירית27

New member
מגיבה בהנאה

אז ככה, אני בת 34 ואישתי בת 31, היא לסבית מימים ימימה ובשבילי זו הפעם הראשונה שאני עם אישה. זה התחיל כשהייתי המנהלת שלה, וזו אחת הסיבות שעזבתי את מקום העבודה המשותף(לא שזו היתה חלילה הדרישה, אלא שהעדפתי לפשט את העינינים). אנחנו כבר שלוש שנים פלוס יחד, והיה לשתינו ברור שאנחנו מוכנות להקים תא משפחתי. עשינו תחקירים שלמים לגבי איך ומה ומי בנושא ההריון והחלטנו בסופו של דבר ללכת על בנק הזרע באיכילוב היא בחודש שלישי ואני בעננים חייבת להודות שלמזלנו כלל לא היו קשיים, לא בקבלת המשפחות ולא בשום מקום אחר. עוד שבוע אנחנו טסות לשבועיים אמסטרדם-ברלין-פראג מי יודע מתי בפעם הבאה נוכל להרשות לעצמנו.... אשמח לשתף בכל התהליכים למי שמתעניינת

יש לה עדיין בחילות? מה גודל העובר כבר?

אייי יזה מרגש! היא מקפידה על ספורט בהתאמה? תזונה מאוזנת ומחזקת? יש שגעונות אוכל? יש לי חברה למשל שכשהייתה בהריון כל הזמן גררה את אחותי לאכול איתה בשר!(הן גרות במרכז אז היה לה קל יותר)

מירית27

New member
שבוע 12

אז לא היו לה ממש בחילות אבל חשקים אין ספור לגבי הספורט אנחנו שתי שמנמנות שהספורט היחידי שאנחנו עושות זה ללכת לסרטים ולטייל בחו"ל

אני בעד שתתחילו משהו מסודר זה יכול להקל עליה

בלידה נראה לי..... ובכלל ספורט זה תמיד בריא! גם אני אוהבת סרטים אבל מאימון שעה אחת ביום לא מתים! ממליצה בחום בקיצור!

פאמקי

New member
מחפשת יקירתי...

תני לי לדבר אלייך ממרום שנותיי...
אשה שלא עשתה ספורט לפני ההריון, לא ממולץ שתתחיל במהלכו, כי זה עלול להזיק לה. אך אם עשתה לפניו (גופה מורגל לספורט), אין כל מניעה שתעשה במהלכו, כי זה יכול להועיל לה. (עבדתי עם רופאת נשים). אך מסכימה שטיולים קלילים, באויר הצח, לא יזיקו לאף אחת, הם יועילו בשני המצבים.

למעלה