הורות כנשא

דור 35

New member
הורות כנשא

אשמח לצ'טט/לשוחח עם נשא/ית אשר הצליחו להוליד ילדים כנשאים. אני יודע שזה אפשרי אלא שמאד חשוב לי לשמוע על ההליך מקרוב מבעל/ת הניסיון. כמובן שגם אשמח להכיר בחורה מקסימה לפרויקט משותף וחשוב כזה. היכן מכירים?

pozpaz

New member
אין לי הרבה מידע בנושא אבל..

היתה לי חברה טובה שרצתה לעשות איתי ילד.. הא התגלתה כמטורפת ושקרנית ועל כן זה ירד מהפרק למזלי הטוב. אבל במהלך הבדיקות שעשינו... צריך לעבור ניקוי זרע והפרייה מלאכותית .. המקום העוסק בזה כבר שנים נמצא באיטליה.. זה מאוד יקר.. מלבד הטיפולים עצמם שמכוסים דרך הקופה.. יש את עניין השהייה שם.. לאחר ניקוי הזרע... וההפרייה.. יש את עניין ההזרקה לרחם האישה.. והעובר צריך להיקלט.. שכן אם הוא לא נקלט - צריך לעבור את זה שוב וזה אומר עוד שהייה. בזמן הבדיקה שלנו.. בארץ לא היה מי שעוסק בזה. לקראת הסוף שמעתי משהו לגבי רופאה אחת בארץ שעוסקת בזה בחיפה. לא יצא לי לדבר עימה או לשמוע אפילו את שמה.. אתה יכול לשאול את הרופא המטפל שלך בדבר מידע בנושא.. הם יודעים על זה.. אני בזמנו שאלתי את איציק.

GayBiker

New member
דר' מרגלית לורבר מרמב"ם

תתייעץ איתה (היא רופאה באימונולוגיה). אני לא יודע אם היא באמת עוסקת בזה אבל להתייעץ לא מזיק... אם תרצה את המייל שלה, שלח לי מסר אישי, ואם זה בסדר מצידה, אני אתן לך אותו.

דור 35

New member
הורות כנשא

אני מכיר את ד"ר לורבר. אישה מקסימה שאף נפגשתי איתה. היא הסבירה לי בדיוק את התהליך שצריכים לעבור וגם סיפרה לי על מטופלים שלה שהפכפו להורים, אם בסיטואציה של שני הורים נשאים שהולידו ילד "שלילי" לחלוטין ואם זוג שרק אחד מבני הזוג הוא/היא נשא (לרוב הגבר). אבל - היכן מוצאים אישה נאורה, ליברלית ונטולת דעות קדומות שתהיה מוכנה להתייחס לבן האדם, לאופיו ולמה שיש לו להציע כאבא; אחת שמבינה שכיום זה נשאות זה עניין כרוני והרבה פחות מאיים מסרטן (חו"ח) או אפילו סוכרת??? היכן הן הנשים הללו? האם הן בר קיימא?

pozpaz

New member
חשבת לשאול בועד אולי?

אולי פורום הורות אחרת? אין לי רחם או שחלות... אחרת הייתי מציע.. צר לי, אני לא מכיר..

replay4me

New member
יש אפשרות לעשות את זה באיכילוב

יש אפשרות לעשות את הטיפולי ההפריה ושטיפת הזרע במסגרת קו"פח ובאיכילוב תתיעץ עם הרופא שלך .

למעלה