הורות וכסא גלגלים?

הורות וכסא גלגלים?

בעוד מספר חודשים אנו עומדים להיות הורים לראשונה בחיינו. בעלי נכה (משותק מן הברכים ומטה) היושב בבית בכסא ובחוץ מתנייד על קביים. הוא ספורטאי לא נתקלנו עד היום בשום בעיה יוצאת דופן אנחנו מטיילים בארץ וחו"ל ואפילו טרקים באוסטרליה. מאוד פעילים ועובדים. לאחרונה צנו שאלות כמו כיצד מתארגנים בזמן הלידה ועד איך מתניידים בבית עם תינוק מהחדר לסלון. אשמח לשמוע כיצד מתנהל יום רגיל אצל משפחה עם תינוק והורה בכסא? תודה

בשעה טובה

משמח לשמוע שלמרות הנכות אתם עושים טיולים ואת בהריון. בעלי הולך עם פרוטזה אבל יושב הרבה על הכסא גלגלים. אצלנו אין הרבה הבדל אבל בעיקר אני מטפלת בבן שלנו. אני מכירה מישהי משותקת שילדה בן וקנתה כל מיני אביזרים בחברה שעושה אביזרים לנכים( ברח לי השם שלה). היא הרכיבה מיטה יותר גבוהה על הקיר שנפתחת מהצד וככה היא יכלה להוציא אותו, וקנתה כסא רכב שמתחבר לכסא גלגלים וכך הלכה איתן לטיולים,למכולת וכו'. אם זה נראה לך רלוונטי אני אנסה לברר לך. בהצלחה

../images/Emo142.gifעצה

לחבר ששעושה אביזרים לנכים קוראים מילב"ת , הם יושבים בתל השומר, אפשר להתייעץ גם בטלפון, פרטים אפשר למצוא בקלות באיטרנט אם מקישים בגוגל את שמם.בהחלט מומלץ!!!! דניאלה

למעלה