הורוסקופ....

HollowSHIT

New member
הורוסקופ....

אני כאחד שלא מאמין בגורל ובעתיד מוחלט וכל זה.... בדרך כלל לא נוהג להסתכל על ההורוסקופ היומי שלי... אך יצא לי לבדוק אותו כמה פעמים בזמן האחרון והוא נראה די מאודכן \ נכון... ההורוסקופ שלי להיום: "בסוף השבוע הזה, כדאי יותר מכל למלא את המצברים שלכם, ולרענן את הכוחות." כאילו.. ישנתי 8 שעות ב48 שעות האחרונות.. אז מין הסתם זה גם מה שתחננתי לעשות, (לישון כל הסוף שבוע) או כל מיני דברים בסגנון, אני לא זוכר מה בידיוק היה אבל זה דברים די נכונים.. שגורמים לי לפקפק ב"מקריות" שבה יוצא שההורוסקופ באמת מתאים למה שקורה \ יקרה.... גם לכם יש משהו דומה? או שרק אני בודק הורוסקופים? ואם כן, מה ההודעה הכי מוזרה שאי פעם הופיע לכם בהורוסקופ....?

YaLdoNet 4 EveR

New member
אין

מכל הפעמים שבדקתי (ואני משתדלת לבדוק כל הזמן) את ההורוסקופ שלי, רק פעם אחת לא הייתה נכונה. אני מאמינה אדוקה של זה, זה האלוהים שלי. :) אה ובקשר להורוסקופ המוזר אז.. לוזוכרת.

HollowSHIT

New member
אבל,

איך זה עובד...?! על מה זה מתבסס..? הבנתי משהו עם הירח או משהו כזה.. אבל לא יודע.. :-X

הורסקופ זה הדבר הכי מפגר שיש

לכל הנשמות הטועות שמחפשות את התשובה בעיתון הנה הורסקופ שנתי: מצבכם הבריאותי טעון בדיקה, השבוע מתרחשות כמה סיטואציות מעניינות הנוגעות לכסף ואהבה - רצוי לבדוק ולבחון. בקרוב מאד מצב הרוח שלכם ישתפר. סעו בדרכים בזהירות. זה הזמן להחלפת ציוד ולשינויים בדירה. אתם חשים כאילו לא תמיד השליטה בידכם ולכן אתם חשים תסכול, כספים, חובות והלוואות גם הם די מעסיקים את מחשבותיכם. הזהרו בעינייני כספים. מצב הרגש שלכם לא ממש מוגדר עדיין. זמן מצויין בשבילכם לרזות. השבוע מתאים לטיולים ולביקור חברים שזמן רב לא ראיתם. מתח מסויים שנגרם כתוצאה מאי הבנה יסתיים לטובה. בתחילת השבוע אתם חשים עדיין לא ממש בפוקוס..... וכו...וכו....וכו.. בעעעעעעע..........

למעלה