הורה - קובץ לצפיה

אתה צודק

מישהו רה מאד "לעזור" לי וכנראה מחק את הקובץ "בטעות". למה "בטעות"? כי שם שם תיקיה אחרת ריקה. המקום כמובן אינו מאובטח אלא רק מקום לנסיון ו"נשמות טהרות" בטחום שלנו הרי לא חסרות... מחר אעלה אחד חדש, בתקוה שעד שהחבלנים יגיעו תספיק לראות...

../images/Emo204.gif או, עכשיו הצלחתי {בלי להוריד

למחשב..} הסאונד והצילום מעולים. עודף הפרחים קצת מסיט את תשומת הלב...
אפשר לוותר.... חסרה לי המנגינה... מקווה שבגרסה המלאה יש הדגמה של הריקוד המלא לצלילי המנגינה...

הערתך לגבי הפרחים

התקבלה והצטרפה להערתו של זז מצד לצד. ייושם אשר למוסיקה - מי שמכיר את מוצרי רוקדים יודע שלכל ריקוד יש קטע הדרכה ללא מוסיקה ובסוף קטע הדגמה עם המוסיקה. כאמור הקליפ כאן הוא רק לחוות דעתכם לגבי האיכות וגם לגבי מה שדיברנו אתמול - איזה מחיר נראה לכם הגיוני. השאלה האחרונה אינה מכוונת ל"מאבק מחירים בין ספק ללקוח" כאשר הצרכן רוצה כמה שיותר זול והספק רוצה כמה שיותר להרוויח (לכולם עדיף איזון). השאלה הינה איזה מחיר נראה סביר שרוקד מהשורה ירצה להוריד וללמוד בצורה יסודית בניחותא בביתו ללא צורך להשתתף בהוצאות עם חברים (העתקות). לתשובותיכם אודה.

../images/Emo204.gif לגבי מה שדיברנו אתמול...

לטובת חברי הפורום שלא נכחו בשיחה - דנו בסוגייה לגבי הפיכת האתר בתשלום לאתר שמאפשר את "קניית" הקליפ, ולא רק שימוש בו למן מוגבל בלבד, כפי שהתכוון להיות, במקור, לראשונה כשפורסם כאן בפורום. עלתה השאלה האם ניתן לקבוע מחיר כזה שבעבורו, בהתחשב באיכות הקול והתמונה, יהיה כדאי לחברים לשלם עבור המוצר {כך שאכן יגיעו התמתולגים אל המחברים והיוצרים, כפי שמגיע להם עפ"י כל דין}, ולוותר על הצפייה במוצרים פירטיים שונים, דוגמת האתר האוסטרלי. אמרתי לך את דעתי, שלהערכתי, מחיר שנע בטווח בין 5-10 ש"ח, עבור קנייה מלאה וקניינית, נראה לי סביר {מבצעי הנחות יבורכו...
}. המחיר יתייצב, בסופו של דבר עפ"י ההיצע והביקוש למוצר. אמרתי גם, שבאופצייה של "השכרה" לזמן מוגבל לא הייתי משלמת דבר, בהתאם להודעותי הקודמות בפורום בנושא זה. העלית הסתייגות בדבר "אחד קונה והשאר מעתיקים ממנו...", והסכמתי איתך שאפשרות כזו לא ניתן לחסום לחלוטין, אך אם מחיר הקנייה יהיה אטרקטיבי לקונים, האיכות תדבר וההעתקות תפחתנה למינימום אפשרי. זהו, מקווה שסיכמתי את הנושא בצורה מלאה ו.. גם עניתי לשאלתך.

מסכימה לגבי המחיר ו..

אם המחיר יהיה סביר, אנשים גם ישקלו את המאמץ שכרוך בהעתקה לעומת הקניה החוקית ואני מניחה שיהיו שישלמו עבור השרות, לא יודעת אם נושא חוקיות וקניין ממש מעניים את הרוקד הממוצע. לדעתי, אף אחד לא יוותר על הצפיה ב"פירטיים" -אבל אין שם את הכל, זה ובודאי שזה לא מספיק טוב עבור מדריכים, שאני מניחה שיהוו את השוק העיקרי לוידאו קליפים. ירון, לא הגבת על הרעיון שלי - לתת במתנה ריקודים ישנים בתמורה לקניית חדשים...

מתנה ניתנת, בד"כ

כוהקרה על מעשה נבון וחכם, כך שאם כבר את מבקשת ממני מתנה הרי הייתי נותן מתנה של ריקוד חדש על קניית כמה ריקודים ישנים... בלכ מקרה התמחור יהיה כזה שעל חבילה גדולה יותר של ריקודים משלמים פחות פר ריקוד וכאן כבר גלומה המתנה-הטבה.

../images/Emo130.gifואני לתומי חשבתי שמעבר ל...

רווח הכספי שבהחלט מגיע לך על ההשקעה בפרוייקט כזה, אתה, כמוני וכמו רבים אחרים כאן בפורום, תרתם למשימה החשובה של החזרת הרקודים הישנים כחלק מהרפרטואר, ולא רק כנחלתם הבלעדית של הרוקדים הותיקים.

במחשבה שניה, אפשר אולי, להבין את

המסר שלי הפוך ממה שליו כיוונתי. אולי הייתי צריך לכתוב שמי שמזמין ריקודי עם (לא מצעד פזמונים), יקבל בונוס, אבל זה באמת לא מה שחשוב כאן. המטרה הינה לתת אפשרות לרכוש כל ריקוד שצולם ב"רוקדים" גם ישנים וגם חדשים. זו השקעה גדולה מאד גם בהמרת כל הריקודים לפורמט הזה וגם בהלאתם והכסנתם בשרתים. יש עדין התלבטות גדולה האם להסתפק רק בלהיטים העכשוויים והמתחלפים, או באמת לעשות את כל רשימת הריקודים שכבר צולמו.

../images/Emo204.gif בתגובה להתלבטותתך...

"...יש עדין התלבטות גדולה האם להסתפק רק בלהיטים העכשוויים והמתחלפים, או באמת לעשות את כל רשימת הריקודים שכבר צולמו." הייתי נותנת עדיפות לישנים...ולאו דווקא כי אני אוהבת/לא אוהבת ישנים/חדשים... אלא משום שאת החדשים מלמדים, ממילא, בחוגים השונים והם נרקדים בהווה - יש אפשרות ללמוד ו/או להעתיק. ואילו הישנים אינם נלמדים בחוגים הרגילים והאפשרות היחידה הן ללמוד אותן ו/או לרענן את הזיכרון למי שהספיק לשכוח היא באמצעות הקליפים...

זה כבר נשמע יותר טוב, וגם המחיר

מחיר של 5-10 ש"ח לריקוד נשמע בהחלט סביר, כאשר ניתן מחיר מיוחד ל"חבילה" של כמה ריקודים. בתנאים כאלה, של רכישת הקליפ ולא רק צפיה לזמן מוגבל, כן הייתי שוקלת רכישה של ריקודים שאין לי דרך ללמוד במקום אחר (בעיקר ריקודים ותיקים שנרקדים לעיתים נדירות)

למעלה