הורה - קובץ לצפיה

הורה - קובץ לצפיה

זהו קטע מלימוד הריקוד "הורה" של שלמה ממן שכדוגמתו אנו רוצים לאפשר הורדה בתשלום מאתר "רוקדים". אבקש את חוות דעתכם, על האיכות וכל מה שתרצו לומר. אין צורך להוריד, אפשר פשוט להקליק ולצפות תודה על התיחסותכם

../images/Emo41.gif תשאלי את אילת בוקאי...

היא תוכל להסביר לך למה לא מצליח לך

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif - אבל....

האמת, עכשיו כשפותחים את הלינק כתוב "תיקיה חדשה" ואין שם כלום ירון מה קרה?????

האיכות טובה....

תמונה ברורה וחדה. התפאורה.....העציץ שמשמש כסימון למרכז המעגל טוב.אבל.....העציצים מסביב לא נראו לי [התמקדתי בהם
]

ניסיתי שוב והצלחתי - חוות דעת

איכות הצילום טובה מאד. אך הקובץ ענק! בסה"כ הוצג כאן קטע קצת מריקוד יחסית פשוט וגודל קובץ 2.8 MB. מה יהיה בריקודים יותר מורכבים? נוריד קבצים של 30MB ויותר? מה זה "להקליק ולצפות" אין כאן"streaming video" (מצטערת, לא יודעת איך אומרים את זה בעברית) כל הקובץ צריך לרדת לפני שצופים בו. נורא הצחיק אותי ה: "הצטרפו אלי עכשיו, אתם, בבית" של שלמה. הזכיר לי את הטלויזיה הלימודית. הובעו כאן בזמנו דעות שונות על הצורך בתשלום עבור וידאו קליפים. מושקעת כאן עבודה, ואם יש המעוניינים בלימוד איכותי, מפי היוצר עצמו,בסגנון היוצר עצמו וללא טעויות - זהו כלי מצויין - ואין שום סיבה שזה ינתן בחינם. כמובן שלא מחוייבים לקנות, אבל אני לא מבינה את הקטע עם התנגדות הגורפת לרעיון. סתם רעיון שעלה במוחי עכשיו במסגרת חזון שנת 2098. על כל שני שירים חדשים שמישהו קונה, הייתי נותנת לו אחד ישן מתנה :) אילת

../images/Emo204.gif לא הצלחתי להכנס... אבל...

אהבתי את הרעיון של אילת.... "...על כל שני שירים חדשים שמישהו קונה, הייתי נותנת לו אחד ישן מתנה..." אצלנו קוראים למבצע כזה "1+2 מתנה".... אבל הייתי מחליפה... על כל ריקוד חדש הייתי מעניקה 2 ישנים ב-
....
....

../images/Emo204.gif בדרך שלי אולי תופחת....

כמות החדשים.... וכמו שאמרתי... אם כבר {וזה "אם כבר" ענק!!!} להשתמש באתר זה בעיקר ללימוד הישנים ששכחתי... ריקודים חדשים אני מעדיפה ללמוד מהמרקידים, בהרקדות, במחיר של 25 ש"ח לערב שלם - כולל לימוד והרקדה... {ולפעמים גם
ו-
, למי שאוהב...
} כך שהצעתי תואמת את העדפותי...

בואי נתפשר על 1+1+1=ONE ...

ולמה לא הצלחת לפתח? גם אני לא הצלחתי בהתחלה, שמרתי את הקובץ על המחשב שלי ואז פתחתי.

כאמור זה נסיון לחוות דעתכם

ותשובותיי: 1. כדי שיהיה באיכות טובה יש צורך בנפח. מחישובים שעשינו זה בערך 15 מגה לריקוד. המטרה שהקבצים יהיו להורדה למחשב של המשתמש שיוכל לשמור אותם לתמיד. היום אין בעיה להוריד 150 מגה (עשרה ריקודים) למחשב, יקח 10 דקות לא נורא והטכנולוגיה משטפרת במהירות. הרעיון דומה לחנות המקוונת של אפל לגבי הורדת שירים שהוכח שבמחיר סביר הרבה מהלקוחות מעדיפים שלא להיות גנבים ולשלם בצורה חוקית כך שגם בעלי הזכויות (משוררים וזמרים, ובמקרה שלנו גם מחברי הריקודים) וגם המפיקים יוכלו להתפרנס וגם להמשיך לתת את השירות ולשפרו. הבעיה אצלנו בריקודי עם היא שכולנו התרגלנו ל....

דווקא ריקוד זה ואני לא מצליחה לראות

הריקוד שאני הכי אוהבת, ואני לא מצליחה לראות כלום בלינק ???

../images/Emo41.gif הערות והארות.....

לי כן נפתח איכות צילום טובה איכות סאונד טובה אבל כדי שירון לא יתרגל לקבל מחמאות, הייתי מוסיף "הערה בונה" יש הרבה מידי פרחים

למעלה