הורדת שירים אם יש מישהו שיכול לומר לי מהיכן אפשר להוריד מוזיקה יוונית<?????????????????????????
B bb king8 New member 24/4/04 #1 הורדת שירים אם יש מישהו שיכול לומר לי מהיכן אפשר להוריד מוזיקה יוונית<?????????????????????????
A arik87 New member 24/4/04 #3 אמממ... אתם יכולים לרשום בקזה rebetika וזה ימצא מלא שירים...של פעם רק או לרשום שמות של זמרים ושהחיפוש יהיה על audio כמובן מקווה שעזרתי
אמממ... אתם יכולים לרשום בקזה rebetika וזה ימצא מלא שירים...של פעם רק או לרשום שמות של זמרים ושהחיפוש יהיה על audio כמובן מקווה שעזרתי
N NISOD New member 24/4/04 #4 יש....גשם של שירים קיימת תוכנה ,כדוגמת KAZAA ,מורידה שירים בטונות-אך גם דורשת סבלנות קוראים לה LHEMULE הנה האתר:WWW.LIONETWORK.NET אים יהיו בעיות אשמח לעזור ניסו
יש....גשם של שירים קיימת תוכנה ,כדוגמת KAZAA ,מורידה שירים בטונות-אך גם דורשת סבלנות קוראים לה LHEMULE הנה האתר:WWW.LIONETWORK.NET אים יהיו בעיות אשמח לעזור ניסו
B bb king8 New member 24/4/04 #5 ניסו.... תודה!!!! אני מודה לך על ההכונה. בדרך כלל אני מוריד שירים בקאזה אבל הז'אנר היווני לא יורד שם. אגב אולי זה טיפ בשבילך אבל אתה יכול לשמוע מוזיקה יוונית בשידור ישיר מתחנות רדיו ביוון הכתובת היא www.r-greek.com
ניסו.... תודה!!!! אני מודה לך על ההכונה. בדרך כלל אני מוריד שירים בקאזה אבל הז'אנר היווני לא יורד שם. אגב אולי זה טיפ בשבילך אבל אתה יכול לשמוע מוזיקה יוונית בשידור ישיר מתחנות רדיו ביוון הכתובת היא www.r-greek.com