הורדת/ קבצים מ HTTP

MaD-d0g

New member
הורדת/ קבצים מ HTTP

שלום לכולם ברשת שלי, שהיא מבוססת דומיין. יש אתרי אינטרנט פנימיים. לאתרים רק משתמשים ספציפים יכולים להכנס. ברגע שנכנסים לאתר עולה חלון של windows ששואל אותי מה השם משתמש, סיסמה ודומיין. (החלון עצמו מבצע הזהדהות מול ה DC ולא מול מסד פנימי) אם ב internet options מוגדר "Automatic logon with current username and password" זה לא יבקש ממני שם וסיסמה כי אני כבר נכנסתי לדומיין בצורה רגילה... עכשיו. שאלתי היא כזאת... יש עמוד מסויים שאני רוצה להכנס אליו ולהוריד את תוכנו דרך יישום VB. אני יודע איך לעשות את זה... יש את זה אפילו ב FAQ. אבל, איך אני יכול לגרום לפונקציה לבקש ממני שם משתמש, סיסמה ודומיין
תודה...

ארזירון

New member
תסתכל על זה ותגיד אם זה עוזר

הקובץ המצורף מכיל מספר פונקציות מעטפת ל-Winsock API, כולל כאלה שיבנו לך את הצירוף של משתמש/סיסמא. אתה צריך לדעת לבקש לבד מהמשתמש את השם והסיסמא ואז לשלוח אותם לבד לשרת. כיון שאתה משתמש בפונק' של IE או יותר נכון של Windows אז יש לך "שירותים" שאתה מקבל ישירות מהמערכת הפעלה, כגון הקטע של הסיסמא. אתה יכול לשנות באופן זמני את השיוך של האתר שאתה ניגש אליו כדי שלא יהיה באזור אבטחה מסוים (זה סה"כ ערך ברגיסטרי) או שאתה יכול פשוט לבקש שם משתמש וסיסמא בעצמך ולשלוח לשרת בכל מקרה.

למעלה