הורדת פרקים מאיפה אני יכולה להוריד פרקים של עמוק באדמה?
ע עדיישן New member 26/9/05 #3 נצלשית,בקשר ליום חמישי הזה האם יהיה פרק..? כי יש את ערב ההתרמה של "לתת" וזה בד"כ ארוך.. מה אתם אומרים,יהיה פרק?
נצלשית,בקשר ליום חמישי הזה האם יהיה פרק..? כי יש את ערב ההתרמה של "לתת" וזה בד"כ ארוך.. מה אתם אומרים,יהיה פרק?
מ מ ו פ ת ע ת New member 27/9/05 #4 בטח לא יהיה , בגלל השעמומון.... לא מספיק שמבלבלים לי את המוח ומרגיזים אותי עם מופעי השנור המעצבנים האלה (ותאמינו לי, שלהרגיז אותי - זה קשה!), גם לוקחים לי את הערב היחיד שאני עוד רואה טלוויזיה
בטח לא יהיה , בגלל השעמומון.... לא מספיק שמבלבלים לי את המוח ומרגיזים אותי עם מופעי השנור המעצבנים האלה (ותאמינו לי, שלהרגיז אותי - זה קשה!), גם לוקחים לי את הערב היחיד שאני עוד רואה טלוויזיה
ר רינת4 New member 27/9/05 #6 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלא יהיה אוף איתם. בשבוע אחד אין לי אנג'ל (בגלל האמי) ואין לי עמוק. בלעעע איזה שבוע מעצבן...
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifלא יהיה אוף איתם. בשבוע אחד אין לי אנג'ל (בגלל האמי) ואין לי עמוק. בלעעע איזה שבוע מעצבן...
ר רינת4 New member 27/9/05 #8 מה לעשות שהדברים היחידים שיש לראות בטלוויזיה בימים אלו אלה רק דברים שכבר ראיתי...?