טוב אני לא אשים עוד כדי שזה לא יוריד שירשורים למטה...
J jenn aniston New member 7/8/03 #21 ../images/Emo85.gifטוב אני לא אשים עוד כדי שזה לא יוריד שירשורים למטה...
H HaDaRoSh New member 7/8/03 #22 חחחחחחחח משועממת כמה תמונות התמונה הכי יפה הייתה עם המשקפיים(בין האחרונות)
J jenn aniston New member 7/8/03 #23 ../images/Emo85.gifזו הוכחה למה שהשיעמום יכול לעשות לבן אדם... וגם זה היה איזשהו פרץ נדיבות קטן... חחחחחחחחחחחח
../images/Emo85.gifזו הוכחה למה שהשיעמום יכול לעשות לבן אדם... וגם זה היה איזשהו פרץ נדיבות קטן... חחחחחחחחחחחח
J jenn aniston New member 7/8/03 #25 ../images/Emo85.gifוקשע מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif
O ofirush New member 7/8/03 #26 תודה רבהההה אם יש עוד תמונות כמו אלה שהוא עם המשקפיים ואת יכולה לשים או שמישהו בכלל ישים אניי ממממש אודה לכם!! תוןדה!!
תודה רבהההה אם יש עוד תמונות כמו אלה שהוא עם המשקפיים ואת יכולה לשים או שמישהו בכלל ישים אניי ממממש אודה לכם!! תוןדה!!
M m u f y New member 7/8/03 #30 וואלה אם יש לך תמונות של יהודה לוי אני מזה יודע לך או למישהו תשרשרו כאן את התמונות אני מזה חולה עליו בבקשההההההההה
וואלה אם יש לך תמונות של יהודה לוי אני מזה יודע לך או למישהו תשרשרו כאן את התמונות אני מזה חולה עליו בבקשההההההההה
T the silence girl1 New member 7/8/03 #27 איזה חמוד!! תודה על התמונות! אגב. התמונה עם המשקפיים מדהימה!
M Mr C o C o N u T New member 7/8/03 #28 הוא רוסי או משהו../images/Emo35.gif מה זה השם הזה אולי?! חחחחחח