הורדת פרופיל

naortilon

New member
הורדת פרופיל

שלום. אני לפני צו ראשון יש לי עוד שבוע ויש לי שאלה שמטרידה אותי השאלה היא בנוגע לפרופיל האישי יש לי מחלה כרונית שנקראת סינוזיטיס וזה אומר שתמיד יש לי נזלת כרונית עכשיו השאלה שלי היא האם מורידים לי על הדבר הזה פרופיל וכמה..! זה ממש חשוב לי ומי שיודע לענות ורציני הגב בבקשה בתודה נאור.

djwest

New member
כן יש לי את זה גם הורידו לי קצת

זה לא נורא אל תבנה על זה

naortilon

New member
מז" לא נורא?

למה אתה מתכוון שאתה אומר לא נורא? כאילו הורידו לך על זה או שאתה לא יודע ואם הורידו אז לכמה הורידו תודה.

כיח

New member
אם אני לא טועה

זה למעשה מן אלרגיה, מורידים ל-72

DimaStyle

New member
72 זה תופעת לוואי של אסטמה

אחרי התקף אסטמה אם אני לא טועה

djwest

New member
אני אומר לא נורא כי זה לא משפיע ממש

לא יודע מה המטרה שלך ...אבל אם אתה רוצה להוריד פרופיל כדי לא ללכת לקרבי זה בטח לא יעזור לך כי אני מיועד לפלסר שיריון והייתי כבר מיועד לגולני(אבל דחו לי את זה כי הוריד ו לי את הפרופיל) זה יורד ל-72 ומ-72 ממש ממש ממש ממש קשה להוריד ואל תתן לאף אחד לזיין לך את השכל.

לי הורידו ל64

סבלתי שנתיים מסינוזיטיס כרוני עד שזה כבר הביא איתו לא רק כאבי ראש רצחניים יומיומיים אלא גם קוצרי נשימה ושינויים בדופק הלב והורידו לי את הפרופיל ל64.. אם את לא רוצה ללכת לקרבי עדיף שתשאירי את זה ככה כדיי שתמיד יהיה לך על מה לשחק בצבא. פרופיל 72 או 64 לבנות זה לא כזה משמעותי בתפם. רק לגביי קרבי. אני עברתי ניתוח לניקוז הסינוסים ועבר לי הסינוזיטיס ולא יידעתי את הצבא כדיי שאני תמיד אוכל להתלונן בטירונות על קוצר נשימה וכאבי ראש, שמעתי שזה עובד יופי, ממליצה

למעלה