הורדת פרופיל

of1964

New member
הורדת פרופיל

הבן שלי במיונים לצהל קיבל פרופיל 64 (אסטמה) וקבה 53 נתנו לו אפשרויות מצויינות בתפקידים מצויינים אך הוא לא רצה להיות גובניק רצה להיות לוחם ,הוא נלחם על הפרופיל והעלה אותו ל72 . בתאריך 14 למרץ הוא התגייס לחיל האיסוף הקרבי לא היה מאושר ממנו הוא עבר את הטירונות והחל בהכשרה מקצועית כחייל רכוב,בינתיים שלחו אותו לבדיקות על מנת לבדוק מצבו בשל האסטמה לצערו הבדיקות לא היו טובות הוא נשלח לועדה רפואית נוספת והורידו לו את הפרופיל שוב ל64. בשל הנסיבות הוא אינו קשיר להיות לוחם הורידו אותו למפקדה מאחר אין הקצאות לשום תפקיד שמתאים את הקישורים שלו דורשים ממנו להיות שקמיט העיניין מאוד מקוממם אותו הוא איננו מוכן לוותר על קריירה צבאית שתתאים לקישורים שלו רק בגלל שבמצוות כח אדם בבסיס סיירים חסר שקמיסט. איך עוזרים לו בהקדם אני דואג מאוד שלא יערערו את את הביטחון העצמי שלו והרגשי לו מה עושים????.

המצב בו אתה עומד

מרגיז אותי כל פעם מחדש. בצה"ל ממש אטומים לצרכים האלה. נראה לי שאת נושא הפרופיל לא ניתן כנראה לשנות. בענין זה יש לקבל את הדין. יש בלי סוף אפשרויות לתפקידים חשובים וטובים בצה"ל. לדעתי - שיתקומם בכל מחיר. שקמיסט זה באמת לא תפקיד למישהוא עם הסטוריה כמו שלו. אני מציעה שינסה לפנות לקב"ן. זה לא אמור לפגוע בו. אני גם ממליצה על העזרה של יוסי - לשעבר קב"ן. הוא לוקח 100 ש"ח לפגישה ומקבל באזור כפר סבא. הטלפון שלו: 09-7655363, 057-8387347. אם נתנו לו אפשרויות בזמן הגיוס - ואפשרויות טובות - יש מקום לנסות להגיע אליהם. האם תוכל לכתוב מה הציעו לו? תשאר איתנו - אני בטוחה שביחד נוכל לנסות לעזור לך. הוא בסה"כ 4 חודשים בצבא וזה לא פז"מ בעיתי.

למעלה