הורדת ערוץ ה AXN לבעלי חבילה אנלוגית

יוליוס10

New member
הורדת ערוץ ה AXN לבעלי חבילה אנלוגית

שלום לכולם כפי שציינתי קודם הערוץ המחליף יהיה רק בחבילה הדיגיטלית ומי שאין לו וירצה לצפות בו יצטרך לשלם 199 ש"ח במקום 159 ש"ח כפי שאני משלם כיום. דבר נוסף למרות הורדת ערוץ זה אמשיך לשלם את אותו המחיר ולא יפחיתו את התשלום. דבר שלישי חייבו אותי לשנתייים בלי ליידע שניתן להוריד ערוץ זה שרק בגללו הצטרפתי לחבילה ולא ליס .
 

d1f2

Active member
הוט הפרה עימך את החזוה

ואם אכן הערוץ החדש לא יכלל בחבילה האנלוגית, תהיה אפשרות לעזוב ללא תשלום מצידך על הפרת החוזה.
 

יוליוס10

New member
הורדת ערוץ

בחוזה שלהם באינטרנט מופיע שמותר להם להוריד ערוצים אולם לא מופיע שבמקביל סכום התשלום ירד. יש לך סימוכין לדבריך שאני יכול לבטל את החוזה ?
 

yifaat7

New member
יס מציעים למצטרפים לשלם להם דמי הפרת חוזה

אם הם עוזבים חוזה באמצע עם הוט
 

d1f2

Active member
אתם לא מפירים חוזה - הוט מפירה איתכם!

חוץ מזה, הוט השוותה את מחיר החבילה הדיגיטלית למחיר החבילה האנלוגית - 179 שקלים. אז הם יכולים להגיד לכם לעבור לדיגיטלי.
 

יוליוס10

New member
חבילה דיגיטלית יקרה

את טועה . לי יש חבילה אנלוגית ב-159 ש"ח והחבילה הדיגיטלית עולה 199 ש"ח.
 

d1f2

Active member
הורידו את מחיר החבילה הדיגיטלית ל179 ש"ח

זה מחיר חדש.
 

yifaat7

New member
אבל זה בלי החבילות והערוץ החדש יהיה בחבילה

ז"א תוספת של 40 ש"ח על 179 ש"ח שיוצא 239. ב"יס" עדיף, המחירים זולים יותר בהרבה ומקבלים יותר ערוצים וחבילות במחיר נמוך.
 

slayer510

New member
לא נראה לי שבגלל שערוץ אחד קטן יירד

הרבה מנויים יעזבו את הוט... זה מגוחך! חוץ מזה, בהוט יש את ה-VOD מה שאין ביס. מה שנותן להוט יתרון מול יס. וזאת הסיבה העקרית שמנווים לא יעזבו את הוט. אין מצב פשוט! אני בטוח שה-VOD הפך לשגרה אצל המנויים(לפחות אצלי...)
 

yifaat7

New member
אין ב VOD שום יתרון כי זה יקר ויס הרבה יותר

זולים. למצטרפים חדשים נותנים חודשיים בחינם ובמחיר של חבילת בסיס של הוט מיס מקבלים את כל החבילות. וכן זה ירד כי AXN זה היה ערוץ שהיה בו יתרון כי הוא היה בחבילת בסיס וברגע שיורדו אותו כבר אין להוט מה להציע שאין ביס. מי שמשתמש ב VOD לדעתי פראייר של הוט ולא מבין כמה כספים בעצם מוציאים ממנו.
 

yifaat7

New member
10 ש"ח לחודש פלוס כל הזמנה שעולה 20 ש"ח

מה שמקבלים ללא תוספת תשלום זה שיודרים חוזרים שמימלא משודרים בערוצים. ה 10 ש"ח האלה לא נותנים כלום וזו ממש בדיחה שצריך לשלם על מנת לקבל רק אפשרות הזמנה שכרוכה בתשלום נוסף. זה ממש חלם
 

slayer510

New member
אין מה לעשות....

אנשים צריכים להתפרנס, לא? מצד שני אני נגד המחירים היקרים של התכנים ב-VOD. למשל תוכניות מערוצים(ערוץ 10, ערוץ 2...) שכל פרק של תוכנית עולה 5 ש"ח, זה כן מוגזם! עם זה אני מסכים! אבל דווקא יש כמה תכניות ממש מגניבות שהם בחינם כמו סאות'פארק(עכשיו יש עונה 4), שנות ה-70(שזה שידורים חוזרים, אבל זה מצחיק...) וכן הלאה...
 

yifaat7

New member
לא בצורה כזאת. וזה לא נקרא להתפרנס אלא להתעשר

כל התוכיות שבחינם הם תוכניות ששודרו מליום פעם בערוצים הרגילים כך שזה לא נותן כלום.
 

ilovenewyork

New member
החל מינואר הבא לא יהיה חבילת אנלוגי בכלל

מי שירצה ירכוש ממיר לערוצים 2 10 1 ועוד איזה ערוץ והשאר יתחברו או ל HOT או ל YES
 

CrazyInLove

New member
קצת מבינה בזה....

זה בהחלט לא נקרא הפרת חוזה מאחר וזה רשום בחוזה שהחברה רשאית להוריד או להוסיף ערוצים כפי שתרצה. ברגע שהסוכן מחתים לקוחות על חוזה הוא לא מקריא את כל החוזה כי זה מחובתם של הלקוחות לקרוא את החוזה ולהסכים לכתוב במידת הצורך. כמובן שרוב האנשים לא קוראים ממש הכל וזאת טעות כי רשום שם הרבה דברים שכדאי שאנשים ידעו. בגלל שהחברות יס וגם הוט לא רוצים להיכנס לתביעות משפטיות מתמשכות עקב הורדת ערוצים אז הם נותנים ללקוחות את האופציה להתנתק בלא לשלם ד"י- דבר שאינם מחויבים לו מבחינת החוק כי זה כן כתוב בחוזה. דוגמת הורדת הערוץ דיסקברי סיינס ביס, דבר שעורר מחאה בקרב חובבי תוכניות המדע וביס החליטו לאפשר ללקוחות להתנתק בטווח של שבוע מרגע הורדת הערוץ בלי לשלם ד"י. התסכול לגבי הורדת הערוץ הוא לגיטימי לחלוטין. כפי שידוע לי כרגע בנובמבר הערוץ יורד אך במקומו עולה ערוץ אחר שהחליטו לקרוא לו הוט אקשן והפורמט שלו יהיה כמעט זהה לaxn שכולנו אוהבים ומכירים ובהוט מתכוונים לרכוש סדרות חדשות שיתאימו לאופי הערוץ. בכל אופן ביס אין איזשהו ערוץ שדומה בפורמט שלו לערוץ axn שזה דיי חיסרון ביס- אם יש לקוחות הוט שמעוניינים לעזוב את הוט עקב הורדת הערוץ שידעו מעכשיו שביס אין תחליף לערוץ הזה- לא כרגע בכל אופן אולי בעתיד. מקווה שהצלחתי לענות לחלקכם על כמה שאלות ולתת מספיק אינפורמציה.
 

d1f2

Active member
חלק נכבד מהתכנים הטובין בערוץ AXN

הם סדרות שזכויות לשידורן נמצאות אצל חברת יס. השרדות, סמולוויל, על טבעי, דוקטור הו, המירוץ למיליון כל אלה סדרות של יס שלא יגיעו לערוץ החדש של הוט. זאת הבעיה - מה כבר ישדרו בערוץ החדש?
 
למעלה