הורדת מינון תרופה

irish4

New member
הורדת מינון תרופה

האם למשהו יש נסיון עם הורדת מינון של הדפלאפט לילד או לילדה עם פטיט מל אשמח לקבל תגובות אני חוששת אחרי שנתיים וחצי עם דפלאפט להתחיל להוריד מינון.... בתודה מראש ולילה טוב איריס

שרונמר

New member
תופעות לוואי

מאחר שאתם מכירים את הדפלפט תקופה ארוכה, תוכלי לספר לי בבקשה באילו תופעות לוואי נתקלתם? איך היה בהתחלה? המינון שקבלתם היה כזה תמיד?

טלטול232

New member
תופעות לוואי

שלום רב תופעות לוואי שיש לטלטול מדפלפט הן : נשירת שער ועקב כך דילדול השער , תאבון מוגבר וקצת השמנה ובעיות קלות של זיכרון לטווח קצר ( הרופאים לא יודעים להסביר אם זה מהמחלה או מהתרופה ). לקראת הקיץ ימלאו שנתיים לניתוקים ולדפלפט והנאורולוג אמר שאים הכל ימשיך כמו שזה כרגע , נתחיל "ליגמול" אותה מהתרופה. אבא של טלטול

שרונמר

New member
תגובה לתופעות לוואי

אצלנו אין בעיה של תאבון מוגבר(הלוואי...) יש בעיה של זכרון לטווח קצר, בעיה בשליפה של מילים, שמאוד מתסכלות אותו, ועצבנות. נאמר לנו ששוב נצטרך להעלות מינון, או לעבור לתרופה טופמקס. אני כבר לא יודעת מה עדיף...

mori17

New member
אפרופו הזכרת עצבנות...

אני זוכרת שבזמן שלחתי דפלאט הייתי עצבנית מאודדדדד(גם היום אני די עצבנית אבל בתקופה שלקחתי וואי מלחמת עולם שלישית
) מורי

mori17

New member
לא יודעת אם זה תופעה אבל....

אני זוכרת שלקחתי מזמן מאודדדדדד כשהייתי קטנה בערך כיתה ג' ד'(אני עכשיו בי"ב) לא זוכרת מתי הפסקתי אבל אני זוכרת שעליתי בזמן שלקחתי את הדאפלאט במשקל הרבה מאוד(ולא הייתי שמנה מאז שהייתי קטנה להפך הייתי רזה מאוד) וגם אחרי שהפסקתי עלייתי במשקל.....זה רק מה שאני זוכרת
מורי

שרונמר

New member
הי מורי

החליפו לך טיפול בגלל תופעות הלוואי? היו לך התקפים עם הדפלפט?

mori17

New member
אממממ...

יש לי מיצמוצים כאלה בעיניים,הנורולוג הראשון שלי לא ידע מזה וגם הנורולוג הנוכחי לא יודע
התעלפיות לא היה לי חוץ מאיזה פעם שאמא מצאה אותי בגיל 9 על הריצפה(לא ידעה מזה וגם לא בטוח התקף) ואז בערך התחילו חיי האפילפסים
החליפו לי את הדאפלאט בלמיקטל כי הדאפלט לא עזר ורק עליתי במשקל והמיצמוצים המשיכו..... מקווה שעניתי לשאלה
מורי

למעלה