הורדת חום, ו...שוויץ.

הורדת חום, ו...שוויץ.

לזאטוטית (בת 4.5) היתה דלקת גרון וחום 39.6!! קיבלה אנטיביוטיקה, אבל צריך גם להוריד את החום. סירופ אקמולי לא טעים לה. נר בטוסיק לא נעים לה. נורופן צריך לקחת על קיבה מלאה והזאטוטית צמה במשך יומיים. דקסמול קיד ללעיסה מר כלענה. מה עושים? לקחתי עדשי שוקולד ולימדתי אותה לבלוע כדור כמו מבוגרים. אמרתי לה לשים את העדשה עמוק בחלקה האחורית של הלשון ולקחת לגימה גדולה של מים. תוך דקה היא בלעה את הדקסמול קיד ובאה השלווה על ביתנו. נו, מכירים עוד ילד כה צעיר שיודע לבלוע כדורים? אני גאה. אני למדתי רק בגיל 12, וגיסי, בן 22 עדיין לא יודע.

../images/Emo45.gif כל הכבוד! ../images/Emo47.gif וגם שוויץ

גייל בגיל שלוש בלעה כדורים (שקיבלנו אחרי תחנונים רבים, במקום אבקה מגעילה) עטופים ב"רך" של לחם. אבל לא עם מים... כל הכבוד לזאטוטית!

נעה גל

New member
אם כבר בשוויצים עסקינן...

זה באמת מאוד מעורר גאווה שהילדים מצליחים לבלוע כדורים. גם אצלי עשו את זה בגיל 3 (אורן) ואיתמר אפילו קצת אחרי גיל שנתיים. בלי רך של לחם ובלי כלום, הסברתי איך לפתוח את הפה, איפה אני אניח את הכדור, הם שתו קצת מיים - ובלעו כמו גדולים. אני חושבת שבליעת כדורים היא פתרון מצוין לילדים שמאוד לא אוהבים את הסירופים למינהם.

כשיש טונסליטיס סטרפטוקוקלית

הגוף אמנם יכול להתגבר על המחלה ללא אנטיביוטיקה, אבל ללא אנטיביוטיקה עלול להגרם נזק למערכות אחרות בגוף, למשל למסתמי הלב. אם הוכח זיהום ע"י סטרפטקוקוס, צריך אנטיביוטיקה תוך 10 ימים, אפילו אם הילד כבר מרגיש טוב. כל זאת , כמובן, ע"פ הרפואה הקונבנציונאלית. האלטרנטיבים למינהם כמובן כופרים בכך, ואז אין לנו מכנה משותף לדיון.

למעלה