הורדת ה-V מ MSCONFIG

itaf10

New member
הורדת ה-V מ MSCONFIG

האם הורדת ה-V מ-MSCONFIG של תוכנת DOWNLOAD ACCELERATOR שלא תעלה אוטומטית עם הפעלת המחשב ושלא תשב על סרגל הטריי, שיבשה משהו במערכת ההפעלה של המחשב? לפני הפעולה שאלתי אם ניתן להוריד את ה-V מ- MSCONFIG ולא מהתוכנה. הפעם אני מבקשת תשובה מדויקת ואמינה יותר... תודה לכל המשיבים, אבל סיבכתם אותי בתשובתכם סחור סחור.... איתכם הסליחה אגב, סרגל התוכנה נעלם לי. בסה"כ שאלתי כיצד מפעילים את התוכנה?

AfiComp

New member
אין שום (שום!) בעיה לנטרל הפעלת...

תוכנה ע"י ה-MSCONFIG, כל מי שטוען אחרת צריך לעשות קצת שעורי בית בנושא. תוכנה שמוגדרת להפעלה אוטומטית בעת איתחול המחשב, מוסיפה קיצור דרך לתוכנה באחד משלושת המקומות הבאים: 1. תיקיית ה-Startup שבתפריט Start=>Programs (או תיקיית ה-הפעלה שבתפריט התחל=>תוכניות...). 2. הוספת ערך תחת מפתח ה-RUN שברג´יסטרי. 3. הוספת שורה/ות בקובץ/קבצי קונפיגורציית המערכת (autoexec.bat, win.ini, system.ini). תפריט ה-startup שב-msconfig מקבל את הערכים שלו משלושת המקומות הנ"ל (בסעיף 3, רק מה-win.ini), והורדת ה-V ליד ערך כלשהו משיגה בדיוק את אותה התוצאה של ניטרול ההפעלה האוטומטית בתוכנה עצמה. מה גם שבסוף היום, אם משהו לא תקין לאחר הורדת ה-V, ניתן תמיד להחזירו (ודי בקלות גם
) למקומו. מקווה שזה יסגור את כל הדיון סביב הנושא. בברכה, AfiComp

Yotam_

New member
שכחת דבר אחד

שיש תוכנות שכל הפעלה שלהם הם מוודאות שלא הורדתה "בטעות" את ה V הנ"ל ב- MSCONFIG והם גם(ברוב חסדם) מוסיפות את עצמם שוב, "לטובתך" כמובן
לכן כדאי קודם לנסות דרך התוכנה ורק אחר כך דרך MSCONFIG דוגמא לתוכנה כזאת זה "הפוך על הפוך" שהיא שימושית באופן כללי אך משום מה היא משוכנעת שהיא *חייבת* (אבל *ממש* חייבת) לעלות כל פעם עם המחשב (אני מוריד את ה-V והיא מוסיפה עוד פעם, אני מוריד, היא מוסיפה, שיחקנו ככה כמה ימים עד שהתעצבנתי וסילקתי אותה בבושת פנים מההרד-דיסק
)

AfiComp

New member
את אותו הדבר יודעת לעשות...

תוכנת המיקסר שמגיעה עם הדרייברים של כרטיסי ה-Creative. במקרה הזה, רק שינוי סיומת הקובץ (starter.exe) למשהו אחר (ואני מניח שגם מחיקתו תשיג את אותה התוצאה
) מונע את הפעלת התוכנית. אני מסכים עם מה שאמרת, אבל טענתי באה בתגובה ל"התרעה" שטוענת ש"לא לרוץ ישר ל-msconfig" ולשאר הטענות מאותו הסגנון. מה שאמרתי שזה שבתור כלי ראשוני ה-msconfig יודע לעשות יופי של עבודה. בברכה, AfiComp

itaf10

New member
עכשיו למדתי להכיר היטב את MSCONFIG

את דרך פעולתו. להבא אחשוב פעמים כיצד לגשת אליו
. כפי שקבלתי את עצתו של ידידי זולי גם אני חשבתי שזה הזמן לבצע את "שחזור נקודת המערכת", וכך עשיתי. האם לעשות נקודת שחזור חדשה? . בכל מקרה, הרבה תודה על עזרתך האדיבה. אשמח לקבל את עזרתך גם במקרים הבאות...
איטה

itaf10

New member
הבטחתי לעדכן אותכם ../images/Emo45.gif

ובכן, לאחר שעשיתי שחזור מנקודת שחזור שיצרתי, לא הצלחתי הרבה, ונאלצתי לבטלה משום שכנראה שספחים מתוכנת REAL DOWNLOAD נשארו ניסיתי להסירה וקצת שיבשה לי את המערכת . אל תשאלו אותי איך וכיצד אך לאחר בטול השחזור הכל חזר על מקומו בשלום אני מקווה. תהרגו אותי איך אומר ידידנו אפי על מערכת ME שהוא אינו מנסה להבינה, כך גם אני לא מבינה בדיוק כיצד המערכת עדכנה את עצמה וסידרה את הבעיות. יתכן גם שע"י הוספת הV בתצורה סלקטיבית שלא להציג את ההודעה שוב לא עלתה לי והמערכת עובדת טפו, טפו, יפה. נשארה בעיה שעלתה בימים האחרונים, בעת עליית ICQ עולה הודעה שאני עובדת על פולדר ישן ועלי לעדכן את התוכנה. מאחר ואינני רוצה לגעת וטוב לי כמות שהיא, כיצד אסלק את ההודעה שלא תעלה לי מול העיניים בכל פעם שאני פותחת את המחשב. תודה לכולם על בילבולי המוח שלי , (סוד קטן, מאחר ואני כל כך פרפקציוניסטית תכונה לא כל כך טובה, יש לי הרבה ספקות והרבה שאלות)ולכם יש את כל הסבלנות לעזור לי , לא תמיד מצליח אבל בכל זאת תודה רבה!!!!

למעלה