למה כשאני מוריד הילוך מרביעי לשלישי או שלישי לשני האוטו קופץ טיפה ואז ממשיך? ועוד שאלה: כשאני מחליף משני לשלישי צריך לעזוב את הקלאץ' מהר ולא להחזיק אותו כדי לא לגרום להאטה או שאני טועה.. בבקשה הסברים מפורטים..חשוב =)
מספיקה. כשמורידים הילוך המנוע עובר לעבוד במהירות גדולה יותר. הגלגלים כמובן ממשיכים באותה מהירות ואף מאיטים טיפה. כשאתה עוזב את הקלאץ' את מחבר בינהם והבדלי המהירויות הם שיוצרים את הקפיצה עד לחיבור מוחלט ואז הם חוזרים להיות מתואמים. כשמעלים הילוך זה פחות קריטי ואפשר לעזוב את הקלאץ' מעט מהר יותר.
מצד אחד אני מאמין שכן, כי בכל זאת... אבל מצד שני- המורה שלי לימד אותי להשתמש בהילוכים כדי לבלום כמו שצריך ולא רק בברקס..אז למה שהוא ילמד אותי משהו שהורס?
בין להתאים הילוך למהירות לבין בלימה בעזרת ההילוכים. לכל הילוך יש את הטווח המתאים לו. המורה שלך לימד אותך ככל הנראה להוריד הילוכים שיתאימו למהירות הנמוכה יותר שהתקבלה. לבלום בעזרת ההילוכים זה להכניס הילוך שנמוך מדי למהירות מסויימת, וכעת הסל"ד יעלה ויצרח וזה שוחק אחושרמוטה.
אם מכניסים הילוך כמה קמשים "מעל המהירות של אותו הילוך" האוטו לא יצרח ולא יקרה כלום. כמובן לא מדובר על עשרות קמ"שים אלה קמ"שים בודדים (נניח עד 10 ורצוי פחות מזה) לא יקרה כלום, לא רעש ולא צרחות...
אין אם מורידים הילוך קצת לפני הזמן, נגיד במקום ב-60 ב-65 אבל לא הרבה מעבר לזה אחרת זה סתם בלאי מיותר. לא צריך להגזים עם בלימה על ידי הילוכים כי בסופו של דבר הגיר והמנוע לא מיועדים לזה אבל הבלמים כן.
בעיקר הקלאץ' יעבוד קשה כדי להביא את המנוע לסל"ד הדרוש לבלימה כזו. ואם מדובר בירידה ארוכה אז בלימת מנוע כזו היא לא רק מותרת - אלא הכרחית. (כי בלימה בעזרת הבלמים במשך דקות ארוכות ברצף תחמם אותם במידה כזו שהיעילות שלהם תפחת וזה מסוכן)