הורדת בתים

SShirly

New member
הורדת בתים../images/Emo82.gif

שאלתי בעבר והפנתם אותי לאיזה אתר שלא הצלחתי להוריד ממנו כלום... תוכלו בבקשה להמליץ מחדש על אתרים שניתן להוריד מהם בתים? אני מחפשת כבר די הרבה זמן ולא מוצאת. אחי ממש משגע אותי.

SShirly

New member
סליחה?

למה לא לפתוח שרשור חדש? קודם כל, אין שום שרשור שקשור לשאלה שלי ולכן לא יכולתי לשרשר אותה לשום מקום. שנית, זה פורום סימס והוא מהווה במה לשאלות מהסוג הזה. אומנם רוב הפורום הוא סיפורים, אבל זו לא המהות העיקרית שלו. זכותי לשאול שאלה כזו והיא לגיטימית לחלוטין. וכן, מותר לי לפתוח שרשור חדש כי לא שאלתי אף שאלה אחרת. אני בהחלט מכבדת חוקי פורום, אבל מספיק עם סנקציות וכללים חסרי בסיס והגיון שגורמים לאנטיפטיה מצד גולשים אחרים בפורום. מי את שתשאלי למה פתחתי שרשור חדש? פתחתי כי רציתי לדעת. את לא יכולה לעזור? אל תגיבי בכלל. ממש חוצפנית.

SShirly

New member
נצל"ש.. ואולי גם יענו לי...

התוכנה Bodyshop, למה היא משמשת? והאם היא נכללת בחבילה שקונים? האם יש עוד תוכנת מהסוג הזה? (רשמיות ולא משהו שמעריצים תכנתו).

roni lolipap

New member
התוכנה בודי-שופ(הסבר)

נמצאת בהתחל>>תוכניות>>אי-איי גיימס>>הסימס>>בודי שופ. התוכנה משמשת ליצור סימים עם יותר אפשרויות...(ותאמיני לי זה ש=ה!) אבל אם יש לך פוטושופ את יכולה גם לעצב בגדים... מקווה שעזרתי.

SShirly

New member
יש לכם מושג למה שלי נראה ככה?../images/Emo26.gif

לא אמור להיות משהו במשבצות הצהובות?

Yowiee717

New member
מצטרפת לשאלה - מה עם אתר של בתים?

?????????????????????????????????????????????

MorC18

New member
שירלי:)

את יכולה להוריד מכאן חפצים, בתים.. http://www.personal-computer-tutor.com/sims2/lots.htm כשאת מורידה תתקיני את זה.. זו התקנה ממש פשוטה! תהני

למעלה