הורדת אחוזי משרה

מצב
הנושא נעול.

vardie7

New member
הורדת אחוזי משרה

הורדת אחוזי משרה
שלום רב, אני עובדת בחברה ציבורית ממשלתית כעו"ס כ-6 שנים. מתוכן 4 שנים ב-40% משרה ובשנה ו-8 חודשים ב-65% משרה. מחודש יוני לצערי אחוזי המשרה שלי ירדו שוב ל-40% בגלל הפסד של החברה במכרז והפסד של דיור מוגן בו עבדתי. שאלתי היא האם בגלל ירידה באחוזי משרה אלו מגיע לי פיצויים חלקיים על החלק בו פוטרתי ? שאלה נוספת היא האם יש לי זכות כיום להתפטר ולקבל פיצויים על כל 6 שנות עבודתי משום שמדובר בהרעת תנאי עבודה ? תודה על התייחסותך ותשובתך. שלי

שיר ורד

New member
אין פיטורים חלקיים

הורדת אחוזי משרה
שלום רב, אני עובדת בחברה ציבורית ממשלתית כעו"ס כ-6 שנים. מתוכן 4 שנים ב-40% משרה ובשנה ו-8 חודשים ב-65% משרה. מחודש יוני לצערי אחוזי המשרה שלי ירדו שוב ל-40% בגלל הפסד של החברה במכרז והפסד של דיור מוגן בו עבדתי. שאלתי היא האם בגלל ירידה באחוזי משרה אלו מגיע לי פיצויים חלקיים על החלק בו פוטרתי ? שאלה נוספת היא האם יש לי זכות כיום להתפטר ולקבל פיצויים על כל 6 שנות עבודתי משום שמדובר בהרעת תנאי עבודה ? תודה על התייחסותך ותשובתך. שלי
אין פיטורים חלקיים
כאשר סיימי את עבודתך ויגיעו לך פצויים הם יחושבו על פי חלקות המשרה בכל תקופה ותקופה. הורדת היקף המשרה כעת, היא אכן הרעת תנאים מהותית המאפשרת לעובד להתפטר ולקבל פצויים. אבל, תחילה עליו לתת התרעה (רצוי בכתב ) למעסיק על כונתו להתפטר בגין הרעת התנאים ולדרוש את תיקונם, רק אם לא תתוקן ההרעה יוכל להתפטר ולקבל פצויים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה