אז ככה
דבר ראשון נהגתי לפי כל כללי הבטיחות האפשריים.... אני עדיין לא מבין מה גרם לאוטו ליפול...שמתי בלוקים לפני הגלגלים רק שהוא נפל לכיוון אחורה... בקיצור ניר אני מציע לך פעם להוריד מנוע לבד בפעם הראשונה שאתה עושה את זה בכלל ,ועוד בחצי אוטומטי ואחרי זה להעביר ביקורת ,לא שזה לא ביקורת בונה אבל היא לא במקום. בכל אופן פתחנו עכשיו את המנוע אני ושלומי ומסתבר שהגוז'ונים באמת נפתחו.. בקשר לגיר אם מישהו רוצה לקנות במחיר סימלי בכיף אחרת הוא הולך אל בני או לפחות הבוסטר.. בקשר לטיפים לפירוק , אז ככה בחצי אוטומטי צריך לפרק את הצינורות שבאים לתוך המשאבת שמן של הטורק קונברטור ומהטורק קונברטור בחזרה אל המשאבה וגם את הצינורות של האויר מהקרבורטור ומהסעפת.. וכמו כן גם את החוטי חשמל מהקויל.. בקשר להורדת המנוע עצמה , קודם כל צריך לפתוח את הברגים של הטורק קונברטור, מורידים גלגל אחורי שמאלי ומפרקים מהמנוע את האגזוז או יותר נכון החלק שאליו מתבר האגזוז (זה שבא מהצילנידר האחורי זתומרת מספר 4) ואז יש גישה אל הטורק קונברטור , כדי לפרק את הברגים שלו יש מין ריבוע חור כזה בגיר שדרכו רואים את הברגים האלה , ככה שכל פעם אתה מפרק בורג ומסובב את המנוע קצת דרך הפולי עד שאתה רואה את הבורג שאחריו , אצלי אלה היו ברגי 8 אבל לפי מה שבני אמר לי לפעמים הם בורג רב שיניים שזה סרט להשיג לו מפתח, בקיצור אחרי שפירקת את כל הברגים כשתסובב את המנוע אתה תראה שהטורק קונברטור לא מחובר כבר עכשיו מה שנשאר זה לפרק אום ו3 ברגים ארוכים בניגוד לגיר רגיל שתופסים את המנוע וברגע שפירקת את כל אלה המנוע פשוט נופל מהאוטו (זהירות) אצלי המנוע בכלל ישב רק על 2 ברגים תחתונים והאום הזה. וזהו בעיקרון המנוע בחוץ עכשיו זה רק להרים צד אחד של האוטו להוריד גלגל ולמשוך תמנוע החוצה. בהצלחה