הורדתי פלאגין, עכשיו....

ManSha

New member
הורדתי פלאגין, עכשיו....

הוא בקובץ זיפ. לאיפה אני פותח אותו ואיך אני מתקין אותו ככה שאני אוכל להשתמש בו בקיובייס? תודה...!

ManSha

New member
עוד אחת קטנה....

אני רוצה לשלב אפקט של סקראצ'ים בטראק, איך אני עושה את זה? מצטער על כל השאלות, פשוט אני מתחיל ואין מקום אחר לשאול אותן.

ManSha

New member
ואיך אני שומר את הביט על קובץ רגיל?

כדי שאני אוכל לשמוע אותו בווינדוס מדיה פלייר...

zoomout

New member
תשובה

את קובץ זיפ אתה פותח עם winzip או winrar ....פלגאגינים באים או בקובץ setup.exe (שהוא מתקין אוטומטית לתוך ספריה מתאימה של קיובייס) או בקובץ dll שאתה פשוט שם את זה בספריה של הפלגאינס (בדרך כלל זה נמצא בספריה של קיובייס איפה שתוכנה מותקנת והיא נקראת Vstplugins). לגבי הסקראצ'ים אתה צריך לחפש סמפלים של סקראצ'....לעשות את זה לבד אפשרי אך טיפה קשה...יש תוכנות שהם עמדות די ג'י וירטואליות ויש שם את האופציה להריץ קובץ של שיר קדימה ואחורה כמו תקליט...וצריך להקליט את זה במקביל,לתתוך את הקטע שאתה צריך...קיצר מסובך...תחפש עדיף דגימות מוכנות... כדי לשמוע במדיה פלייר,לריך להפוך את כל הפרויקט לקובץ mp3...בקיוסייס יש לך אפשרות לעשות את זה על ידי audio mixdown...אני גם מתחיל יחסית,לכן אני לא אפרט איך עושים את זה נכון,יש פה אנשים שמבינים יותר ממני... חג שמח !

ManSha

New member
תודה אחי.

יש לך אולי איזה סמפלים טובים לשתף איתי? אני מחפש כאלו שיתאימו להיפ הופ. כמו חצוצרות, סקראצ'ים, תופים ובאסים למיניהם.... יש?

למעלה