הורדתי טינדר.

Yakir4179

Well-known member
במבט לאחור זה נראה איכס , שאתה עם היצר אז אתה לא רואה בעיניים, הרבה סטרייטים מזיינים טרנסיות כי זה קל יותר, ערן זהבי השחק פירק 3 טרנסיות ביפו בדירה אצלו,הרבה נשואים הם גם גייז בסאונות עם צעירים,שאתה נחשף לכל סוגי הסקס והתשוקות וכו אתה לא רואה בעיניים, אם לא הייתי איש אמונה הייתי מרים ים של נשואות במיטה

טינדר היה בהתחלה אפליקציה של בחורות בעיר הגדולה שמחפשות סקס, כיום זה אפליקציית הכרויות לגרושות פצועות, אתה רואה במלל גם לקשר רציני לקשר רציני , האמת היא שאם אני נדלק לסטוץ והיא כותבת לקשר רציני זה עוד יותר מדליק לכבוש אותה להעלם!

בתכלס קיופיד לאב מי אפליקציות יותר מעניינות, למי שאוהב אשכנזיות היפסטריות פולידייט הכי מתאים !
על כל אישה יש מעל ל10 גברים שרוצים בכל רגע לזיין אותה, ככה שאם אתה לא עושה להן את זה על התחלה חבל על הזמן!

הכי מהיר והכי קל אפילו לקבל סתם כך מציצה במרכז תל אביב בצהריים זה עם הגייז והטרנס גם בטינדר
בצהרים דווקא?

Yakir4179

Well-known member
כשעבדתי שם בעבר לא ראיתי בעיניים מרוב יצריות , כמעט ששכבתי עם כל דבר שזז ונעים ונשי

מקובל שם לקבל מציצות בשירותים , אז האתר אטרף היה בשיאו, אפילו שאני לא גיי או דו , כשאין אישה בסביבה אז לא היה מפריע
בצהרים דווקא?

Yakir4179

Well-known member
בצהרים דווקא?
מה לא מגיע הפסקה נעימה😊😉
אזור כמו מרכז תל אביב תמיד תמצא, הדייטים שלי עם אשכנזיות מלאות היו שם וחירומנים בחדרי מדרגות איתן בחורף איזו תקופה😊
גברים נשיים מאוד הפתיעו באקט המציצות , ככה חצי שעה של אוראלי מצידם ובשושו שלא ישמעו היה מדליק אז

למעלה