הורדתי את Captains Chair ויש בעייה

• פותח הנושא P0P
  • פורסם בתאריך

P0P

New member
הורדתי את Captains Chair ויש בעייה

הורדתי את התוכנה פעמיים מהאימיול עם הסיומת של ה-ISO וניסיתי לצרוב בנרו והצריבה לא הצליחה למה? כל הזמן שהייתי צורב אימגים הם היו נצרבים בסדר אבל הורדתי את התוכנה פעמיים ואפילו ניסיתי לצרוב במהירות פי 4 וזה עדיין לא מצליח לצרוב טוב אז למה זה קורה ואיך הצלחתם לפתור את הבעייה ? תודה רבה מראש.

TOMPARIS

New member
הורדת את גירסת 710 מגה

זה בעצם bin עם סיומת של iso אתה צריך את התוכנה winiso כדי להמיר את הקובץ לiso רגיל בשביל הצריבה

P0P

New member
אההההההה הבנתיייי

אז אני כאילו צריך להמיר את זה עם winiso ל-ISO עוד פעם? טוב אני אנסה את זה ויזור עם תוצאוצת.

לא!!

אתה צריך WINISO כדי "לפתוח" את הקובצ ואז יהיה לך את כל הקבצים בשביל לצרוב אותם על דיסק

TOMPARIS

New member
WINISO משמש ל...

1) לפתוח iso וקבצי תמונת תקליטור אחרים כמו ווינזיף ולחלצם 2) יש לו אופציה להמיר מISO לBIN ןלהפך בהנחה שאתה מחלץ את הקבצים וצורב אותם על תקליטור התוכנה של המשחק אולי לא תזהה את התקליטור כתקליטור המשחק ולכן הדבר הזה שמור כתמונת תקליטור ולא כקובץ דחום רגיל זיפ או ראר

seti2

New member
לא winiso!!!!!!!!!!

תוריד מקאזה nero זו תוכנת צריבה שצורבת את הiso ישירות לדיסק.

Chakotay

New member
מה לא קראת?!!

קודם כל חייבים Nero או כל תוכנת צריבה אחרת שמאפשרת לצרוב image files אבל זה לא עובד לו בגלל שהוא צריך להשתמש ב winiso בשביל הקובץ הזה בשביל להמיר אותו שוב ל iso בשביל שהוא יעבוד אחרי שהוא יצרוב אותו.

P0P

New member
רגע רגע כולם תקשיבו מה היה !

הורדתי את הקובץ של ה-ISO והוא שקל לי 710 מגה ואחרי שהשתמשתי ב-WinISO כדי לצרוב אותו עוד פעם ל-ISO "רגיל" אז המשקל ירד ל-600 מגה ואת זה הצלחתי לצרוב בלי שום בעיות והכל עבד פצצות !!!

seti2

New member
גם לי הייתה אותה בעיה בנרו...

לא היית צריך שום תוכנה אחרת פשוט לשנות את סוג הדחיסה וזה עובד מצוין.

אודו

New member
לא להוריד!!!

המשחק מעצבן ולא שווה דבר... זה לא משחק אתה סתם מסתובב ולא עושה כלום

TOMPARIS

New member
../images/Emo5.gifהוא עושה לי סחרחורת

אני מקבל את בחילת החלל שיש לאזרי דקס מהמשחק הזה

אודו

New member
נכון

יש תקטע הזה של הסיור מודרך אז כל הסיור הם עושים מין סיבובים סביב עצמם במהירות מציקה

למעלה