הורדות

הורדות

שלום. בכל פעם שאני רוצה להוריד משהו מהאינטרנט, הקובץ נפתח לי כקובץ WORD. איך אני משנה את זה ? תודה מראש, אורית.

הורדות

לדוגמא, אני נמצאת באתר מסויים ויש שם משחקים להורדה (מכל מיני סוגי קבצים), כל קובץ נפתח לי אוטומטית כקובץ WORD. אני לא כ"כ מבינה, אז אני מקווה שהתשובה עונה על השאלה..

noam01234

New member
המממ

בדרך כלל לחיצה על לינק להורדה אכן מוריד את הקובץ, נסי ללחוץ על הלינק עם הלחצן הימני של העכבר ולבחור ב"שמור יעד בשם"

esti_prikit

New member
בדקת את האפיונים של הקובץ שהורדת?

מה הסיומת שלו? DOC ? זה פתיח להמשך

הורדות (שוב..)

אוקי, אז ניסיתי לשמור את הקובץ כמו שהצעתם (שמור יעד בשם..) ועדיין כשרציתי לפתוח אותו, הוא נפתח כקובץ WORD. בקשר לסיומות, מדובר בקבצי ZIP. קבצי EXE אני מצליחה לפתוח רגיל. האם יש דרך להגדיר "לפתוח קובץ כ.."? שקבצי ZIP ייפתחו כקבצי ZIP ולא כקבצי WORD? תודה שוב, אורית.

dvirs

New member
לא בטוח , אבל נראה לי שוירוס התעסק

עם הקובץ שמריץ (מפעיל) את קיבצי ההפעלה, את יכולה להריץ קיבצי EXE ממחשבך?

קבצי EXE נפתחים רגיל

קבצים אחרים נפתחים כ-WORD. אני לא יודעת אם זה קשור, אבל קיבלתי ממישהו הודעות למייל לפני כמה זמן עם קובץ מצורף שהיה בו וירוס. האנטי וירוס עלה על זה ולא פתח את הקובץ, אבל אולי זה השפיע בלי לפתוח אותו.

esti_prikit

New member
יכול מאוד להיות שזה וירוס

אני מציעה לך להריץ אנטי וירוס מדיסקט לי יש NORTON ועושים את זה כך מעלים מדיסקט BOOT מגיעים לספרית NORTON ANTI VIRUS ב C ב PROGRAM FILES מפעילים קובץ NAVDX עם אופציות בדיקת כל הקבצים וכל הכוננים (כשתעלי פעם ראשונה את הקובץ יש הסבר על האופציות) זאת הדרך הבטוחה ביותר לבדוק יסודית הכל הדרך קצת מאפנית כי היא דוסית והקבצים והספריות עם 8 סיביות אבל היא הטובה ביותר חשוב שהאנטי וירוס יהיה עדכני יש כאלו שמכינים דיסקטי חרום של נורטון, אבל לדעתי זה מיותר כי הם עושים בדיוק את מה שתארתי

כנף

New member
אורית

לא מבטיחה לך שזה מה שקורה אצלך, אבל יכול להיות שכן. אצלי קרה אותו דבר- כל קובץ ZIP (ורק קבצי ZIP) שהורדתי, נפתחו כקבצי וורד. בדיקה העלתה את העובדה, שהיה חסר לי WinZip במחשב (או משהו כזה. כלומר: לא הייתה שום אפשרות לפתוח קבצי ZIP, כי המחשב לא הכיר כזה דבר בכלל!!) כנראה שהפתרון, במקרה כזה, הוא פשוט להתקין את winzip. תבדקי בחיפוש (קליק ימני על ´התחל´, חיפוש) אם יש לך winzip במחשב, אם לא, אז תורידי. הערה: אני לא לוקחת אחריות על דברי! מי שמבין יותר ממני, מוזמן להגיב על כך. בהצלחה!

למעלה