הורדות............... חברה תעזרו לי !!!! איפה אני מוצא נמלטים להורדה ישירה???? ב.ב.ק.ש.ה.!!!!!!!!
כ כריש על סטייל New member 5/5/08 #1 הורדות............... חברה תעזרו לי !!!! איפה אני מוצא נמלטים להורדה ישירה???? ב.ב.ק.ש.ה.!!!!!!!!
פ פיפו10 New member 5/5/08 #3 גמני רוצה גמני רוצה לדעת אם יש מקום שאפשר לצפות בסידרה הזו בלי בלגנים של הורדות וכאלו? פשוט צפיה ישירה - יש מצב?? יאלה תעזרו לנו קצת...אנשים!
גמני רוצה גמני רוצה לדעת אם יש מקום שאפשר לצפות בסידרה הזו בלי בלגנים של הורדות וכאלו? פשוט צפיה ישירה - יש מצב?? יאלה תעזרו לנו קצת...אנשים!
O Orange Sky New member 6/5/08 #6 כנסו להודעה בפורום שבה פרסמו את שרשור הפרודיות על נמלטים. נראה לי שזה עוד בעמוד הזה של הפורום פה. באתר ההוא יש את זה. מקווה שתמצאו ושלא ימחקו את ההודעה הזו
כנסו להודעה בפורום שבה פרסמו את שרשור הפרודיות על נמלטים. נראה לי שזה עוד בעמוד הזה של הפורום פה. באתר ההוא יש את זה. מקווה שתמצאו ושלא ימחקו את ההודעה הזו
Y yafufa88 New member 9/5/08 #7 מה הבעיה לחפש בגוגל? זה קשה לכם? פשוט תכתבו "הורדה ישירה" וזה כבר ימצא לכם אתר נורמלי