הורג אותי איך ג´וס

hospital_food

New member
הורג אותי איך ג´וס

לא מתבייש להעתיק מסדרה כזו גרועה כמו מוכשפות קרודילה=פיבי נו באמת... ---- אז היום אין ב"אנג´ל" את דרוסיליה ודרלה? אז סוף סוף אני אכבה את הקופסא אחרי באפי.

taz512

New member
מה???????

סתם דרך אגב באפי סידרה הרבה יותר ותיקה ממכושפות. אז עם כבר זה העתקה בדיוק לכיוון השני. על תשכחו שאנחנו רואים עכשיו פרקים ישנים לא חדשים. טאז, השד והחידוש

hospital_food

New member
מה הקשר באפי?

חשבתי שמספיק חכמים פה כדי להבין שאני מדבר על אנג´ל. לקרודילה יש חזיונות בדיוק כמו שיש לפיבי ממושפות. ומכושפות יותר ותיקה מאנג´ל.

Phoebe again

New member
*מכחכחת בגרוני בכעס* מכושפות

זו אחת הסדרות הכי טובות בעולם, ועם מישהו מתכוון פה לרדת על הסדרה או על פיבי, שלא נדבר על קול (
), אני אישית... אעלב קשות!
אבל במחשבה שנייה זה לא כל כך ישנה לכם נכון?
או.קיי אז אני.. אני אחזור אליכם עם זה עוד מעט... דרך אגב, מה הקשר? קבלת חזיונות זה כוח נפוץ. זה שיש אותו גם לפיבי ממכושפות, לא אומר כלום.

taz512

New member
אף אחד לא ירד על מכושפות

פשוט לא הבנתי. ורק דרך אגב החזיונות שפיבי מקבלת והחזיונות שקורדי מקבלת שונים לחלוטין. בקיצור שתי סדרות שונות לחלוטין וPhoebe again זאת כבר ההודעה השניה שלך שאני רואה שאת מבטלת את עצמך. אל תעשי את זה, אני באמת לא מבין למה את מורידה מהערך של עצמך. טאז, השד והכישופים

Phoebe again

New member
אתה לא... אבל מי שפתח את ההודעה

הראשונה בשרשור כן... ואני תמיד מורידה מהערך שאין לי, בכל פורום בו אני נמצאת, מתרגלים לזה. ואפשר לקרוא לי או פיבי, או יעל. פיבי אגאיין נשמע מוזר...

hospital_food

New member
מכופשות חרא סדרה

אבל לא נכנס כאן לדיון מעמיק בנושא. היא פשוט חרא סדרה. כח נפוץ נכון, אבל הייתי מצפה מג´וס שהוא לדעתי דיי גאון לא לקחת חומרים ממוכשפות ובטח שלא להתמש ברעיון באותה הצורה ממש. אם זה היה בבאפי היתי ממש מאוכזב, אבל באנג´ל עוד בסדר, גם ככה סדרה לא משהו אז לא נורא אם ילכלכו אותה יותר.

Phoebe again

New member
לא להיכנס לדיון?

אתה מעליב את הסדרה שהיא כל חיי ומצפה ממני פשוט לשתוק? לא נראה לי. מכושפות זו סדרה גאונית, שמשתפרת מעונה לעונה, עם תסריטאים מבריקים ורייטינג גבוה. הסדרה ספגה עזיבה של אחת השחקניות הראשיות, ובכל זאת לא רק שלא ירדה ברייטניג, אלא עלתה ברייטינג. מכושפות זו סדרה נהדרת.

Hospital_Food, אתה מתבקש לא

להשתמש במילים כאלה בפורום. אם אתה רוצה להביע את דעתך על הסדרה, תעשה זאת בצורה בוגרת, כלומר, במקום להשתמש בהעלבות, תסביר למה לדעתך זו סדרה גרועה, תתייחס לתסריט, תתייחס למשחק, ותתן ביקורת, אבל אל תעליב את מעריצי הסדרה, משום שלא כל מי שכאן הוא מעריץ רק של באפי או איינג´ל.

למעלה