הוראות לשרשרת שעשיתי- סבתא אירית

iris3111

New member
הוראות לשרשרת שעשיתי- סבתא אירית

טובה, מדגימה, הילה, ושאר הבנות שרוצות להכין - בבקשה. מתחילים עם 6 עיני שרשרת סוגרים לעיגול בעין שטוחה. עולים עם 3 עיני שרשרתעושים שבעה עמודים, ו- 3 עיני שרשרת דוקרים את העין הראשונה של העיגול. ( מאיפה שיוצא החוט של ההתחלה) שורה שניה והשאר אותו הדבר עד לאורך שאתן רוצות. עולים עם 3 עיני שרשרת והופכים את העבודה עושות 7 עמודים בתוך ה3 עיני שרשרת של השורה הקודמת ושוב 3 עיני שרשרת דוקרים בלולאה עצמה. אני לנוחות שלי דקרת בעמוד הראשון של השורה הקודמת. ושוב 3 עיני שרשרת 7 עמודים בתוך הלולאה שנוצרה מ3 עיני שרשרת בשורה קודמת. זו כל התורה מאוד קל ואפילו מהנה לעשות. פרחים יש באלבומים כל מיני כל פרח יתאים. והשאר כראות עיניכן בקישוט עם פייטים וחרוזים. בנות בהצלחה. אם יש שאלות אני כאן בתשלומים... 4 אנשים על מחשב מסכן אחד..... קצת סבלנות. אז יאלה בנות לעבודה ו......רוצה ליראות תוצאות.

iris3111

New member
קובץ של פרחים מהאלבומים של הפורום

כאמור כל פרח יתאים . ביחוד הפרחים עם קומות .

10הילה10

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo142.gif

עכשיו יש לי מספיק תעסוקה לנסיעה

iris3111

New member
מור וקינמון ראית את מה שעשיתי?

זה בדיוק אותו הדבר. מאוד חשוב איפה את דוקרת את סוף המניפה. אני ניסיתי מספר דרכים זו הדרך שהכי מצאה חן בעיני..... חוץ מיזה גם חשוב באיזה חוט את סורגת. מקווה שתהני מהעשיה.

איריס יצא מקסים בדיוק כמו בספר

אורגנלי ממש אני עבדתי בחוט יותר עבה ויצא משגע הביא למפגש חייבת לעבוד עכשיו . במרץ יש המון פרויקטים לגמור.

iris3111

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifבבקשה חמודה. תחזרי עם

תוצרת יפה מישם. ומאחלת לך המון הנאה וכייף באילת.

10הילה10

New member
איריס, אני סומכת עלייך ומחכה לאתגרי

לאתגרים היפים שיעלו כאן בפורום...במיוחד כמו האחרון...

הילה לאן את נוסעת את יכולה להספיק כ

מה בדרך אני מנצלת המון בנסיעות .אולי גם אני ירד באמצע החודש.אחלה נסיעה ותהנו

10הילה10

New member
../images/Emo51.gifשולי. אני נוסעת לאילת ומה-זה

בונה על הנסיעה. קניתי היום חוטים לשניי פרוייקטים...מקווה שאספיק

מדגימה

New member
איריס תודה אני אנסה מקווה להצליח|חי

יש לי עוד כמה שאלות א. האם זה חוט של מפה ב. איזה מס מסרגה ואם אפשר הוראות לפרח תודה יקירתי

iris3111

New member
מדגימה- תשובות לשאלות

1. כן זה חוט של מפה - מקסים קניתי אצל טל במיפגשים שהיו לנו 2. סרגתי עם מסרגה מס- 1.25. 3 הוראות לפרחים צרפתי את האלבומים של הפורום. טעים עשתה עבודת קודש ואספה את כל הפרחים והריבועים. יש שם הסבר - תרשים מאוד מפורט.

tova האחת

New member
איריס,כל הכבוד.../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

התחלתי דוגמית בחוט DMC יוצא מאאממם.

למעלה