הוראות יצרן של OS

• פותח הנושא amiz
  • פורסם בתאריך

amiz

New member
הוראות יצרן של OS

אני מחפש בנרות את אחד מהוראות היצרן של מנועי OS 4 פעימות 120 III 4 פעימות 91 II 60 FX . בתודה עמי

hifly

New member
הוראות יצרן

אם לא מצאת באתר של O.S אז גש לאתר www.towerhobbies.com ושם בצמוד למנועים אלו ישנם הוראות המקבילות להוראות היצרן. זה צריך להספיק לך.

amiz

New member
אתה טועה ידידי.....

מה שאתה מוצא שם זה תאור טכני וממש לא הוראות הפעלה ותחזוקה.....

amiz

New member
זה צריך להיות הרבה יותר טכני....

כמו למשל איך מריצים את המנוע ,כיווני סיכה נגדית רשימת חלקים טכנית כל מי שראה הוראות הפעלה של מנוע חדש מבין על מה אני מדבר.... נ.ב. הסיבה שאני צריך את זה היא בגלל שיש לי מנועים חדשים אבל לצערי הוראות ההפעלה הם ביפנית.

hifly

New member
אני יכול לעזור לך בחלק מהדברים

יש לי מנוע O.S 120 II SP שהוא בדיוק כמו שלך רק יש לו גם סופר צארג´(טורבו) אני יכול לסרוק את ההראות הרלוונטיות לך ולשלוח לך. או תן לי מספר פאקס ואשלח לך. מבחינת ההרצה והכיוונים אין הבדלים בין ה 120 ו 91 שניהם 4 פעימות נכון? דלק מתאים לשניהם הוא 15 אחוז ניטרו עם 12-15 אחוז שמן. הרצה- 2 מיכלים עם מנוע עשיר ביותר. מיכל שלישי כבר אפשר לרדת מעט . מיכל אחרון עשיר אבל במידה כזאת שהמנוע כבר עובד נורמאלי. מומלץ בשני המיכלים הבאים לטוס מעט עשיר,ואחרי זה סע לשלום. אגב בגלל שהמנועים האלו מגיעים עם משאבת דלק,אז אתה יכול לכוון את המנוע על הקרקא לסל"ד האופטימאלי,ולא מעט עשיר כמו מנועים בלי משאבה,כי היא נותנת לך זרימה רציפה של דלק גם בטיפוסים אנכים. לגבי ה FX 60- לא מכיר אישית את המנוע אבל גם בהרצה לפחות 4 מיכלים כמו בהסבר קודם,יש הטוענים שמספיק שלוש מיכלים אבל מנסיון אל תחסוך עוד מיכל אחד לא הזיק לאף אחד. אמיר

למעלה