שייך למיעוט
New member
הוראות הפעלה .....
1.תהיה אדם אוהב את האדם באשר הוא אדם.
אל תעשה לילדך מה שלא תעשה לעצמך בשם הכחדת האוטיזם, (נכון בכל מקרה, אל תעשה לרעך מה ששנוא עליך.)
2. אין.
3.חזור ל-1.
אריה כמובן שאתה צודק בדרכך. כי כנראה אתה אדם שידע לנתב את הספינה בנהר בזכות היותו אדם,
ולכן זכית להיתקל באנשי מקצוע מתאימים, ומי שלא התאים - הודח.
ואתה בדיוק זה שיוצא דופן.
ובמובן אחר גם אתה חוטא לאמת, ולמה ? כי מה עשית לשינוי המצב שגורם ליחס זה לילד שלך ?
לא ידוע, מה שידוע זה מה שעשית כדי שיוכל להתאים עצמו. זה צ"ל מאבק הדדי.
תראה מה קורה בטיפת חלב, בהלחצת הורים ובהאשמתם, כמה טפילים תופסים טרמפ אופנתי בנושא נירמול ילדי הקשת.
רק לפני כ-5-4 עשורים נתנו שם אחר לילדים המאובחנים היום, ילדי אינדיגו וקריסטל.
וזו בעיה קשה שעליה ענת מצביעה פעם אחרי פעם.
היום כל היחס והטיפול הם תולדה של מציאות תרבותית עכשוית שתשתנה בקרוב, כי זו דרכה של תרבות, להשתנות.
בעצם אין טיפול רפואי, יש נסיון לחנך שמתבסס על נורמות תרבותיות שכבר חלפו ועד שיתאימו אותם זה שוב יהיה למציאות שחלפה.
והדבר הכי פשוט, הכי נגיש והכי אוהב זה קבלה, לצאת מכל הנורמות והדעות
ובאמת שיתפוצצו כולם,
זו הדרך היחדה להבטיח שהילד יוכל להבשיל כהלכה בעולם לא ממש שפוי.
אז סוג מסויים של טיפול שהוא תוצאה של נורמה תרבותית מסויימת, סדר ושיטה כמעט תמיד יניב תוצאות מסויימות.
כנראה שזכית.
הרבה אחרים - לא.
לכן אני בדר"כ לא נכנס לפרטי השיטה, מטפל שבא ממקום אוהב מקבל וזה המסר שיעביר להורים, גם אם יפסיד מעט מהכנסתו הצפויה למען המטרה. צדיק בדורו כזה ירוויח הרבה יותר בזכות זה.
בדיוק כמו שאני ישר בעבודתי ולא גוזל מלקוחות פוטנציאלים למרות שברור לי שיש אנשי מקצוע אחרים בתחום שזו בדיוק דרכם. זה לא עושה אותי עשיר יותר, בדיוק הפוך.
וזו בעיה שלא מכירים בהוגן, ביושר ואחריות, ורק מנצלים.
אז את כעסך על ענת תעביר לכל אותם אחרים שמטעים, מומחים מטעם, חוקרים שהיטו תוצאות חיסונים וזכו בזכות זה בהכרה בינלאומית.
אני בטוח שיש עוד כמוך.
תלחמו במנציחי התופעה, מובילי התרבות, שמולם קשה לעמוד, לא בכותב זה או אחר שקל להתלהם עליו, למרות שעה ועזר יותר מפעם אחת כפי שאחרים כתבו.
ואת הכותרת תשלימו בעצמכם.
1.תהיה אדם אוהב את האדם באשר הוא אדם.
אל תעשה לילדך מה שלא תעשה לעצמך בשם הכחדת האוטיזם, (נכון בכל מקרה, אל תעשה לרעך מה ששנוא עליך.)
2. אין.
3.חזור ל-1.
אריה כמובן שאתה צודק בדרכך. כי כנראה אתה אדם שידע לנתב את הספינה בנהר בזכות היותו אדם,
ולכן זכית להיתקל באנשי מקצוע מתאימים, ומי שלא התאים - הודח.
ואתה בדיוק זה שיוצא דופן.
ובמובן אחר גם אתה חוטא לאמת, ולמה ? כי מה עשית לשינוי המצב שגורם ליחס זה לילד שלך ?
לא ידוע, מה שידוע זה מה שעשית כדי שיוכל להתאים עצמו. זה צ"ל מאבק הדדי.
תראה מה קורה בטיפת חלב, בהלחצת הורים ובהאשמתם, כמה טפילים תופסים טרמפ אופנתי בנושא נירמול ילדי הקשת.
רק לפני כ-5-4 עשורים נתנו שם אחר לילדים המאובחנים היום, ילדי אינדיגו וקריסטל.
וזו בעיה קשה שעליה ענת מצביעה פעם אחרי פעם.
היום כל היחס והטיפול הם תולדה של מציאות תרבותית עכשוית שתשתנה בקרוב, כי זו דרכה של תרבות, להשתנות.
בעצם אין טיפול רפואי, יש נסיון לחנך שמתבסס על נורמות תרבותיות שכבר חלפו ועד שיתאימו אותם זה שוב יהיה למציאות שחלפה.
והדבר הכי פשוט, הכי נגיש והכי אוהב זה קבלה, לצאת מכל הנורמות והדעות
ובאמת שיתפוצצו כולם,
זו הדרך היחדה להבטיח שהילד יוכל להבשיל כהלכה בעולם לא ממש שפוי.
אז סוג מסויים של טיפול שהוא תוצאה של נורמה תרבותית מסויימת, סדר ושיטה כמעט תמיד יניב תוצאות מסויימות.
כנראה שזכית.
הרבה אחרים - לא.
לכן אני בדר"כ לא נכנס לפרטי השיטה, מטפל שבא ממקום אוהב מקבל וזה המסר שיעביר להורים, גם אם יפסיד מעט מהכנסתו הצפויה למען המטרה. צדיק בדורו כזה ירוויח הרבה יותר בזכות זה.
בדיוק כמו שאני ישר בעבודתי ולא גוזל מלקוחות פוטנציאלים למרות שברור לי שיש אנשי מקצוע אחרים בתחום שזו בדיוק דרכם. זה לא עושה אותי עשיר יותר, בדיוק הפוך.
וזו בעיה שלא מכירים בהוגן, ביושר ואחריות, ורק מנצלים.
אז את כעסך על ענת תעביר לכל אותם אחרים שמטעים, מומחים מטעם, חוקרים שהיטו תוצאות חיסונים וזכו בזכות זה בהכרה בינלאומית.
אני בטוח שיש עוד כמוך.
תלחמו במנציחי התופעה, מובילי התרבות, שמולם קשה לעמוד, לא בכותב זה או אחר שקל להתלהם עליו, למרות שעה ועזר יותר מפעם אחת כפי שאחרים כתבו.
ואת הכותרת תשלימו בעצמכם.