הוראה

nano4

Well-known member
הוראה

קרובים שלי שנמצאים בקנדה אמרו לי ש"חוטפים" מורים שמגיעים מישראל לבתי ספר יהודיים בטורנטו. למישהו יש ניסיון או שמע על כך?

yyzTO

New member
לא נכון.

יש המון מורים מישראל, יש המון מורים מקומיים שהם ישראלים, יש המון מורים מקומיים שהם לא ישראלים, וכולם מעוניינים ללמד בבתי ספר היהודים שמהם, אין המון.

EB2

New member
לא חוטפים מורים יש עודף

תגידי לקרובים שלך שהם כביכול לא יודעים מה נעשה בבתי ספר יהודיים שהם ממציאים סיפורים. אם תגיעי לקנדה תצטרכי ללכת למשרד החינוך היהודי ולפי התעודות שלך ידרגו אותך.

rinam

New member
My friend she's a teacher in

Montreal in a Jewish school she didn't went to the Jewish Study.....the school checked her Diploma and she's working there for more then 2 years. But there have too much teachers here in Canada......unless you feel like teaching in the public school r

drz400e

New member
את יכולה אולי לסדר לי משהו?

ככה , מורה לרכיבה על אוםניים בלי גלגלי עזר או משהו כזה....?

אתה לא יכול ללמד את מאיה בעצמך?

האמת שציפיתי שבגילה המופלג כבר תלמד אותה לרכב בלי ידיים.

תלתל11

New member
אמממ....

מי אמר שהוא מחפש בשביל מאיה ? בהצלחה דודו, באמת הגיע הזמן שתוריד את גלגלי העזר מהאופנוע

drz400e

New member
זה המועדון שאני רוכב איתו ../images/Emo13.gif

the Ontario Dual Sport Club כל הפעילות של המועדון מתואמת דרך האתר הזה. אין לו בית רשמי חוץ ממנו , אבל הוא גם לא צריך
. למי שמעוניין , אני חושב שיהיה דוכן של המועדון בתערוכת האופנועים הבאה עלינו לטובה . (ואנחנו לא מפלים , התערוכה עוברת גם בקלגרי , אדמונטון , וונקוור )

TC1979

New member
שאלה למנהל הפורום:

בנוגע לרכיבת אופניים בחורף, האם ניתן לרכב בחורף הקנדי? אני מתאר לעצמי שממש בחורף זה לא נעים אבל מה בנוגע לעונות המעבר? האם יש ציוד רכיבה שמחמם מספיק אך עם זאת גם לא מגושם? תודה רבה.

drz400e

New member
ודאי ../images/Emo13.gif

במיוחד בעיר כמו טורונטו , שכל כך נוחה לרכיבה , אתה רואה המון אנשים שרוכבים כל השנה. החנות הכי פופולארית לציוד רכיבה חורפי (ובכלל) היא MEC (שהיא קואורפרטיב , וצריך לרכוש מניה ב$5 לפני שאפשר לקנות מהחנות) , עם סניפים בכל הערים הגדולות. שם תוכל למצוא הכל , מציוד לרכיבה בגשם , ועד כפפות נעלי רכיבה , ומחממי ידיים ורגליים לימים הקרים ביותר.

gesus

New member
שאלה על MEC

היא באמת פועלת כמלכ"ר (מוסד ללא כוונות רווח)? חבר שלי סיפר לי שהוא עשה קניות בסניף בוונקובר, אבל הוא התקשה להאמין למוסד הקומוניסטי הזה.

תלתל11

New member
ככה הם טוענים

המחירים שם סבירים מאד, יש מבצעים טובים, ושנה שעברה שלחו לכל בעלי המניות הודעה על בחירות לוועד המנהל וטופס הצבעה.

drz400e

New member
ככה הם טוענים

אבל משהו תמיד היה נראה לי מוזר , כי המחירים שלהם לא ממש הרבה יותר זולים ממקומות אחרים. בשביל לעבוד כמלכר המחירים שלהם היו צריכים להיות יותר קרובים למחיר הסיטונאי (כלומר-מחיר סיטונאי + הוצאות,אבל בלי רווח), והם לא , הם לרוב זהים במחיר למקומות אחרים, ולפעמים זולים יותר ולפעמים יקרים יותר , בדיוק כמו כל חנות אחרת.

dannyk27

New member
גם כאן יש משוגעים לדבר

הספקתי להתרשם בעיקר בחנויות המיוחדות שהחלו למכור ציוד לרוכבים לחורף.

למעלה