הוצף לנו הבית... ;-(

הוצף לנו הבית... ;-(

אתמול בערך בשש בבוקר התעוררתי לקול גשם חזק, רעמים וברקים. הסתכלתי החוצה והרחוב שלנו היה מוצף עד לגובה החלונות של המכוניות. אנחנו במקום נמוך וכל המים של השכונה הגיעו אלינו. זה היה כאילו אנחנו באמצע נהר ענקי וסוער. ואני לא מגזימה- זה היה לא יאומן. בקיצור- חלק מהבית שלנו הוצף ונהרסו מלא דברים, כולל המחשב שאני נכנסת דרכו לצ`טים 8-( אולי זה נשמע דפוק אבל אני לא יודעת איך אני אסתדר. ועוד משהו החדר של אחותי יצא מכלל שימוש לפחות לכמה שבועות וזה אומר שהיא תצטרך לעבור לחדר שלי.... מה שמבטיח סיוט אמיתי לכל המעורבים בדבר... אוף.אוף.אוף.אוף

ואוו.. חמודה..

נשמע כל כך מפחיד.. לראות את הבית בכזה מצב.. מקווה שאת בסדר.. אז איך את למעשה מתקשרת איתנו עכשיו?? שולחת תמיכה ואהבה. אני

מייק 48

New member
מקוה שאתם בריאים ושלמים...

היי מבולבלת חמודה, זה בטח מפחיד מאד ומתסכל לאללה !!! אני כואב איתך את הכאב והצער על ההרס והנזקים והסיוט... אולי אפשר לפנות לעזרה לגופים העוסקים בכך ? ודאי יש בעיר/ישוב שלכם גוף עירוני שמסייע במקרים כאלו. שווה לפנות אליהם, אולי הם יוכלו לסייע במשהו כדי להקל על חיי היום-יום... אנחנו מכאן שולחים לך המון חיבוקים ונשיקות ותמיכה ועידוד ואהבה, המון המון אהבה ונהיה כאן בשבילך, חמודה שלך באהבה מייק

קארן_@

New member
מבולבלת שלי....

אני מנסה לתאר את מה שראית.... זה בטוח לא היה קל. אני מקווה שהעניינים ייסתדרו מהר, ושהשהות עם אחותך בחדר תהיה נסבלת! אני פה , שולחת לך חיבוק חם חם חם והמון המון נשיקות, קארן.

מבולבלת יקרה

נראה שעברה עליך חוויה מפחידה... הכי חושב שאף אחד לא נפגע. קרה לנו דבר דומה פעם, בקיבוץ. אני זוכרת איך הכל מסביב זרם....מפחיד מאוד. אני זוכרת שאז חששו שילד אחד נסחף עם המים. בסוף הסתבר שזה לא קרה והוא פשוט התחבא. יתכן ויהיה לך קשה בתקופה הקרובה בגלל המחשב....וצער גידול אחים. אבל תזכרי שכל דבר עובר וחולף לו. אנחנו כאן איתך גם אם את לא כל הזמן איתנו. קבלי חיבוק אוהב לחיזוק מאיה.

למעלה