הוצל"פ ועיריית פ"ת

fishAbout

New member
הוצל"פ ועיריית פ"ת

טוב לשמוע שיש פורום לפתח תקווה - יש איפה להתלונן... סיפור קצת ארוך ומעצבן הרבה. בשנים 99-00 קיבלתי כמה (20) דוחות חניה מעיריית פ"ת אותם לא שילמתי בזמנו. מאז ועד היום לא שמעתי מהעיריה ובמיוחד הייתי בחו"ל תקופה של למעלה משלוש שנים עד לפני כמה חודשים. יום אחד לפני כחודש קיבלתי מכתב על הדלת - לפני הוצל"פ שם אומרים שאני חייב 1600 ש"ח דוחות ו5400- ש"ח כפל קנס. שלחתי מכתב לעיריה - אין תגובה - ההוצל"פ הגיעו שוב - והשאירו מכתב נוסף הדייר שמתגורר בדירתי בשכירות התקשר אליי שאני אסדיר את הנושא. התקשרתי לחברת ההוצל"פ ואמרתי להם שאני כבר לא גר בדירה ואף פיקססתי להם חוזה שכירות. תגובתם הייתה שמכיוון שיש להם כבר אישור לפרוץ (!) לדירה הם יעשו זאת בכל זאת למרות שאני לא גר שם - וייקחו דברים שהם שלי - תנור כיריים וארון כיר מכיוון שלא רציתי לסבך את השוכר בפריצות הלכתי למשרדי "מילגם" - שם אמרו לי שאין עם מי ואין על מה לדבר ואני חייב לשלם הכל. בנוסף הגיע בחור גדול ואמר שאני חייב לשלם 810 ש"ח על ההוצל"פ - כמובן שלא רציתי להתווכח איתו - הוא היה ממש גדול - ושילמתי. הפקידה במילגם בסוף הסכימה שאני אשלם 2000 ש"ח ונתנה לי עוד שלושה שבועות לערער - אבל אמרה שאין שום סיכוי שמחלקת החנייה אפילו יסכימו לדבר איתי. יש למישהו ניסיון בנושא? מה לעשות? אסיים בהמלצה לכל תושבי פתח תקווה לעבור למקום יותר נורמלי

../images/Emo12.gif...שברת מראה בזמן האחרון???

כי כזאת כמות של מזל רע לא ראיתי.... כמובן שאתה לא יכול לעשות כלום...חוץ מלהגיש ערעור...אני לא יודע למי או לאיפה... אבל בקיצור...אולי לבית המשפט אבל זה יהיה מיותר...שם כל אחד בקומבינה של השני...ויעזור אחד לשני.ץ...אז אני לא יודע מה להגיד לך חץ מ לנסות לשלם את החובות....

Bardug0

New member
כן, חחח.. איזה עירייה מחורבנת

נתנה לך דו"ח.. שמעת עלהרעיון הגדול.. איך זה הולך.... אה נזכרתי. לא לחנות איפה שאסור ?

NYMets Man

New member
אני כל כך אוהב את אלה

שעוברים על החוק, לא דואגים לשלם בזמן ואז בוכים שלא הזהירו אותם לפני שבאו לעקל להם או משהו (אחרי ארבע פאקינג שנים) עיריית פ"ת מחורבנת, אבל אני לא רואה שום סיבה בעולם שאת יכולה לצאת יותר טובה ממנה בדבר הזה

fishAbout

New member
תודה לכולם על העידוד

אני רואה שפני הפורום כפני העיר - סתם בצחוק לא להתעצבן. שבת שלום...

Ron Da Chron

New member
אתה צריך ללכת לבית משפט...

אני חושב שיש איזה תהליך ... אתה לא משלם ... הם שולחים אזהרות ... אתה מבקש משפט אני חושב... קודם לך לעו"ד, הוא ידע יותר

מיכל שב

New member
תן לי להבין../images/Emo4.gif

אתה חנית במקומות אסורים לחניה (כי מה אכפת לך). אתה קיבלת קנס (כי עברת על החוק). אתה לא שילמת את הקנס (כי אתה לא פראייר). אתה קיבלתי התראות ולבסוף הפעילו את ההוצאה לפועל (כי יש גבול לכל תעלול). והמסקנה: העיריה לא בסדר

למעלה