הוצא מהקשרו

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
הוצא מהקשרו../images/Emo67.gif

חושבים שלשיר את שיר בית"ר בישיבה זה מבייש? חכו שתראו את הפינה הבאה! החלום שלי הוא... להצליח בלימודים (הדר מכוונת גבוה) החלום שלי הוא... כל לילה מתחלף (עומר מכה בנו ללא רחמים) אם הייתה מכונת זמן, הייתי חוזר לשנת...למה... הרבה מאוד לפני הספירה (אין תאריך מדויק) כדי לגלות מה אנשים עשו לפני שהמציאו דברים כמו הנייר טואלט, משחת שיניים, פינצטה וכו'... (אבישג מזכירה את ההמצאות החשובות ביותר בהיסטוריה) זהירות! משפטים חכמים מאוד לפניכם: עומרגמן: "אני משחק תופסת רק אם שמנות... ככה יש יותר מה לתפוס" (משפט חכם מספר 1) אבישג: "כשאת רעבה, תאכלי. וכשאת לא רעבה.... תאכלי " (חברה) ועוד אחד "אבישג, קר לי, תלבשי סוודר" (אמא) (משפט חכם מספר 2) והמשפטים השבועיים של פיליפ: אל תשכח את מהירות המילוט של כדה"א v=(2GM/2)^1/2 כלומר: v מהירות מילוט שווה בערך ל: v=11.2 km/s בהצלחה! MS DOS היא של מיקרוסופט ניתן להבין זאת מהקידומת שהיא קיצור של MICROSOFT ד"א פירוש של DOS הוא Disk Operating System הDOS הומצע ע"י סטודנט שמכר אותה למיקרוסופט שהתאימה אותו לPC של IBM ומאז היא הופצה תחת מיקרוסות עד גרסא 3.11 ואחריה כבר באו החלונות המפורסמים עם הממשק הגרפי. (והוא עוד שואל למה אין לו חברים) עומר: לצערי רוב השרשורים פה הן שיחות איי סי קיו ובדיחות פרטיות רחלי: כל הכבוד חתיך אחד..... תקשיבו לו חברים קחו דוגמה!!! (בשביל זה יש אותך) עודד לעומר: אוהב אותך אחי ומסכים עם כל מה שאמרת למרות שלא קראתי!!!! (תודו שהתגעגעתם אליו) שבוע טוב

משה, פספסת ביג טיים את משפט השנה

מי אמר "תדע כל אם עבריה כי חיה בנה וביתה הופקדו בידי האנשים הראויים לכך"? תשובה:פרעה (אור אלקס משכתבת את ההיסטוריה)

MS6

New member
אמממ לא מצאתי משפט מחץ לזה..

אבל כנראה אתה כן מצאת..

Philipil

New member
איזה כיף לי כבר יש לי פינה פרטית

בהוצא מהקשרו. צעד קטן לאידיאולוגיה צעד גדול להשתלטות על תנועת בית"ר!!!!

בישי89

New member
היי! ../images/Emo123.gif

אני רואה שאני מככבת פה בפינת הבושה......
ועדיין אני עומדת מאחורי המילים שלי, אם הייתי צריכה לבחור בין משחת השיניים למחשב.... השיניים שלי היו נשארות נקיות!
אל נא נזלזל בהמצאות הקטנות-גדולות של החיים!! באשרי למשפטי החוכמה.... עוד לא שמעתי מישהו שאמר אי פעם משהו ממש חכם מעבר לקהלת שאמר (אומנם בהרחבה מידי) "הבל הבלים. הכל הבל הבלים"

MS6

New member
אבישג הבנת את זה לא נכון...

זו פינת המצטיינים.. פינת הבושה זו הליגה האידיאולוגית. הכל בצחוק.. כולם בסוף חוטפים.. חוץ ממני. וזה כי אני מושלם, אני חכם, ואני לא כותב בשגיעות קטיב!

חחחחח

עלק פינת הבושה זו הליגה האידיאולוגית
אה, ושכחת להוסיף שאתה בכלל לא אוהב את עצמך ושאתה מאוד צנוע

Philipil

New member
הערה קטנה

היחיד שמככב פה בפינה זה אני! ואף אחד לא יקח לי זאת!!!!

למעלה