הוצא מהקשרו

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
הוצא מהקשרו../images/Emo67.gif

חושבים שהפסטירבין משפיל? חכו ותראו את הפינה הבאה! סורי על האיחור של השירשורשיר,פשוט משה איחר ביום אז חשבתי שיהיה מיותר לפרסם שתי פינות ביום אז את השירשורשיר פירסמתי היום... (את יכולה לקצר ולהגיד ששכחת לפרסם אסתר זה לא בושה.. שאלי את אור, אנחנו מחכים 3 שבועות למושב הבא של משק חירות) אני כל כך שונאת שיעור אלגוריתמיקה (אור מנסה להשוויץ במילים לועזיות) להיפך היא לא טיפשה, היא יהודיה מתעוררת (צופיה מסבירה לציפי למה אור לא יודעת שהיום העברי לא מתחיל ב12) מזל טוב לז'בו. אני אצטט את אמרתו של ידידי עומר מהספסל של נורדיה:"ז'בו+יוהנה=אהבה לנצח" (אני מבקש חזי, ציטוט של עומר שהעתיק בדיוק את מה שמשה כתב 20 דקות לפני כן על שולחן אחר) מצד אחד ממש לא מזיז לי שיתנו לי מכות אחרי הכל אני אבא שלי ואחי הצעיר ממני בשנה עושים כל הזמן אימונים.. אחד על השני כלומר עכשיו רק אני ואחי כי לאבא שלי זה כואב... אז הוצאנו אותו מהמעגל חבל עלי|וסדגש| (צופיה כותבת משפט שמחייב הסבר) שבוע טוב

חושבים שהפסטירבין משפיל ../images/Emo6.gif

חחחחחחח
ושכחתי לגמרי מהמשקי חירות

משה מה הבעיה?

אני שומרת נגיעה, זה אומר שאני לא יכולה לשחק מול בנים מכות, כדורסל ושאר משחקים מ-גניבים למניהם.... ולכן נשארו לי רק האחים שלי ואבא שלי... וזהו....אבל אנחנו משחקים גם משחקים אחרים לא רק זה...

JaboGirl

New member
שאלה קטנה

אם את שומרת נגיעה, איך את משחקת מול בנים מכות? מכה אותם עם נבוט?

JaboGirl

New member
סליחה

הבנתי עכשיו שזה רק מול האחים ואבא. ועדיין זה דורש הסבר.

אוקי... נרגעתי!!!

כבר חשבתי שאתה כמו כל אלה שאוכלים כל מה שהסביבה שהסביבה שלהם מאכילה אותם על הדתיים ועל כפיה וכו.... ואגב אבא שלי בחיים לא אמר לי מה לחשוב מה להגיד ואיך להתנהג... ואולי תתפלא לשמוע אבל יש לנו קצת גיוון בבית אחי נוטה לקיצוניות עד כדי כך שהוא אמר לי אתמול בהקשר למשהו "אם אני ילך לצבא..." אני- סתם יהודיה פשוטה שטוענת שאם משהו לא נאה לך אל תברח תקום ותשנה את זה... אחותי- למרות שהיא ימנית היא יותר בקטע הרוחני והשלושה האחרים קטנטנים... ובעז"ה כן ירבו...

למעלה