הוצא מהקשרו

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך
טוב עכ שיו זה באמת עודד!

עומר ויקטרינה עושים שיחות באי סי קיו ופה וזה כיאלו אני "עומר ממתי ניהיית חתיך כמוני בשביל לרשום בשמיי??"

מושון!

אחי עכשיו יש לך הרבה דבריםפ להוצא מהקשרו!~ יקטרינה והקוקזי בשיחה זה הוצא מהקשרו לשנה אחי!!

מעו"ז בית שמש

השנה הוציא 2 ש"ש והש"ש האלה הם גם זוג. למרות שהקרדיט כאן מגיע לי ולא למפקד המעו"ז.\ חוץ, מזה הש"ש שלכם הם בתיאוריה ואולי יתפקדו שנה הבאה. את ראית מעו"ז אחד שיש בו יותר מש"ש אחד מתפקד?? רק במעו"ז רחובות יש גרעין ש"ש!!

omer628

New member
הלו הלו תרגיעו ומהר!!!!

זה שחלק מהמדריכות (ודגש על המדריכות) בבנימינה לא גיבשו עדיין את דעתן זה לא אומר שכל מעו"ז בנימינה הוא שמאלני!!!! ועודד אתה שמשחק אותה מבין בדברים כאלה אז תפסיק לשחק אותה בגלל שאתה ממש לא!!!

באונה חומד!

מה שאני ידוע וידדע בחיים שלי אתה בחיים לא אז אל תשחק אותה ותבוא אליי! כי היום קיבלתי הסבר מאסף ואני לא יקנס איתך לנושא כי אסף מבחינתי זה בינימינה ! ועכשיו אתה סתם ילד מעפן שחושב שהוא ידוע משו מהחיים שלי הוריד שלי יצא בגללך אז יאלה ביי חומד!

omer628

New member
בחים אבל בחיים שלך שלא תעיז

להשוות אותי לאסף!!!!!!!!! הוא הבן אדם שאני הכי שונא בעולם הזה אז בחיים שלא תעיז להשוות אותי לאסף!!!!!

עומר... כדאי מאוד אבל מאוד שתירגע!

תגיד לי אין לך טקט? טיפה כבוד לבנאדם! מה אתה רושם בפורום שאתה שונא אותו... זה לא אמור לעניין אף אחד... ואתה יודע מה? מידע כללי.. זה הדדי בינכם... ות'אמת.. הוא לא היחידי.. אז אל תשחק אותה.. כי כולך פוזה! וזהו.. לא רוצה לריב איתך עכשיו מול כל הפורום! אז סאלמת! ותשמור קצת מידע לעצמך.. לא כל העולם אמור לדעת!

עמית יא פלצינית !

תפסיקי לשחק אותה גם את וגם חבר שלך הייתם מצתים להיות כמו אסף כי הוא באמתץ מחזיק לכם את העו"ז1 ואל תדברי על נורי כי ברגע שאת דמברת עליו את מדברת עליי ואני קצת יותר עצבני ממנו כידוע לי! ןשחכתי שאת יכולה לדבר על טקט???? מוזר!

עודדד!! מה נסגר איתך???

לא יודעת מה חשבת... או מה אתה חושב.. אבל בוא אני ירשום את זה ביותר ברור... עומר סער... תגיד לי אין לך טקט? טיפה כבוד לבנאדם! מה אתה רושם בפורום שאתה שונא אותו... זה לא אמור לעניין אף אחד... ואתה יודע מה? מידע כללי.. זה הדדי בינכם( בין עומר סער לאסף הילו)... ות'אמת.. הוא (אסף) לא היחידי.. אז(עומר) אל תשחק אותה.. כי כולך פוזה(עומר סער)! וזהו.. לא רוצה לריב איתך (עומר סער)עכשיו מול כל הפורום! אז סאלמת! ותשמור קצת מידע לעצמך.. לא כל העולם אמור לדעת(הפורום)! ואם כבר.. אז מי זה מה? מי זה מתנחל גאה בדווק?? עודד או עומר נורי? ומי זה זה באנגלית? אתם כל הזמן מתחלפים...

MS6

New member
אני לא רוצה למחוק הודעות...

אבל לצערי הרב כנראה אני אצטרך עוד מעט...

t i t u s h

New member
אאאאלללווווהההייי!!!!..

היא אפשר לפתוח דיון על משהו בלי שיתפתח ריב או שיעלה הנושא של בניימינה..חחח זה פשוט לא נגמר וזה ממש טחון..אייפפפ וד"א אורושית15= זאת אור גולנציקית?! יס מן?! חחחח...התחרפנתי.. בההההיייי

למעלה