הוצא מהקשרו

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך

MS6

New member
הוצא מהקשרו../images/Emo67.gif

חושבים שלמסור שטחים זה מזעזע? חכו שתראו את הפינה הבאה! עדי: יש מעו"ז בנתניה? דרור: בטח שיש מעו"ז בבנימינה (דרור ברגע של ריכוז) דרור לעדי: מאיזה מחזור את? (אתה לומד איתה באותו בית ספר או שאתם חברים באותה תנועה?) חזי לאמורוסו: צריך גלגל? (בקרוב: פנצ'ריית חזי ברסי ובניו) שבוע טוב

MS6

New member
כתבו יותר ותעשו יותר פאשלות...

אין לי מה לכתוב כשמתמלא בקושי דף בשבוע, פעם היו מתמלאים 2 דפים בשבוע...

mean girl 16

New member
קלטו קטע!../images/Emo67.gif

ידיעות אחרונות של יום שישי, עמוד 9- צד שמאל למטה. מודעה אהוד, מה לנו אנשי בנימינה שאנו דבקים בנו ובה? כולם יודעים וכולם מכירים את בנימינה כי יש לנו תחנת רכבת באמצע הדרך ומחצבה הכי גדולה במזרח התיכון ויין טוב ושוני וכלניות ורקפות ואת הדומים הכי מתוקים והיה לנו גם נחל. ויש לנו אותך, אהוד, כבן-קיש שמצאוהו רבים ועשו אותו למלך (כדברי המשורר). ואנחנו גאים ואנחנו מחבקים ואנחנו מתפללים ואנחנו מיחלים. אז מה לנו, אנשי בנימינה, שאנו דברים בה ובנו? כי כולם לא יודעים, אולי, שיש לנו פה, בבנימינה, את האנשים הכי טובים בעולם! (אליעזר בוים) מחברותיך ומחבריך לכיתה.

לא כתבתי פולל זמן אבל הצלחת להעלות

לי ת'קריז... מי החליט שאנחנו שמאלנים? זה שאנחנו לא ימנים קיצוניים כמוכם לא אומר שאנחנו שמאלנים... וזה שאנחנו לא מסכימים עם כל האידיאולגיה אלא רק עם חלקה.. זה גם לא אומר שאנחנו שמאלנים! אבל דייי לי נמאס להתווכח לריב ולעשות אקשן בפורום... אז מצידי גם אל תגיב! כי אני לא יענה לך!... תחזור אחורה בכמה דפים ותראה את הדעה שלי... אז אתם יודעים מה? מעכשיו תחשבו מה שבא לכם.. בנימינה ימינים שמאלנים.. או סתם ניטרלים! זה אנחנו זה מה שיש ואנחנו ג=א=י=ם על זה! יש לנו ת'מעו"ז הכי איכותי שיש והכי מגובש שיש! אתם ראיתם מעו"ז ששני מדריכים מתוכו הם זוג? ראיתם מעו"ז שמוציא יותר מש"ש אחד? ראיתם מעו"ז שכל היום בתחת של השני??? כי חוץ מבנימינה אני לא ראיתי אף מעו"ז כזה..

MS6

New member
למרות שהויכוח מיותר וטיפשי...

גם לנו יש זוג במעו"ז וגם אנחנו מוציאים 2 ש"שים. לא יודע מה זה אומר, אבל אם את אומרת שזה חשוב אז נזכיר שגם אצלנו זה ככה.. אגב, מה זוגות תורמים למעו"ז?

מה קשור זוגות??

זה תורם למעו"ז?? דרך אגב, לא בטוח שכל מי שמאור לצאת מבנימינה לש"ש יצא.. וחוץ מזה אנחנו מעו"ז משפחה.. לא סתם המפקדת מעו"ז שלנו היא כמו אמא שנייה.. ואנחנו כל הזמן ביחד.. החניכים שלנו גם מגובשים איתנו ובכלל..

חכו חכו שני מפגרים...

מטרידים אותי בטלפון בשעות מאוחרות של הלילה.. ועודד.. אני לא הסוכנת שלך יותר, ואני לא אתלה את החתימה שלך בחדר ..חעחעחע

אוקיי.. אז תראה..

שיחה של עודד ושלי מלפני חצי שעה בערך.. עומר נורי‏ (‏AM‎ ‏12:14)‏ : זה עודד אני מחכה לטלפון אורוש :]‏ (‏AM‎ ‏12:14)‏ : אין לי כוח לטלפון.. עומר נורי‏ (‏AM‎ ‏12:14)‏ : נווווו ירוסיהההההההההההההה אורוש :]‏ (‏AM‎ ‏12:15)‏ : מה אתה רוצה מחיי? עומר נורי‏ (‏AM‎ ‏12:15)‏ : אותך אז רק תזכיר לי מי לא יכול בלעדי מי ?!

כמו שאומרים במצבים כאלה:

בה בה בה בטחחח.. ואגב עומר.. הפורום לא נועד לשיחות איסיקיו שלך..

איזה משחק מילים עלוב =/

והכונה ב"אני מקווה שפה זה נגמר" היא שתפסיק לכתוב.. אז תנסה להיות חכם וליישם את זה...

למעלה