הוצאת שן לבד- אפשר?

shon86

New member
הוצאת שן לבד- אפשר?

יש לי שן ניב? לפניהטחונות למעלה השן עברה טיפול שושרש והתרופפה לגמרי היא כבר כמעט בחוץ האם מותר למשוך אותה? לבד? יש לה שורש די ארוך אבל אין לי כסף לעקירה רוצים צילומים 200 שקל ועקירה 280 בקיצור האם מותר לעקור למשוך אותה לבד היא זהה מאוד כבר 45 מעלות לצד היא זזה השורש חשוף איך לעשות את זה בדרך הטובה ביותר? ממה ציריך להמנע דחוף

טיפול שיניים עצמי

שון, לפי התיאור כנראה שחלק מכותרת השן שבורה ועומדת בהטיה. את החלק הזה כמובן צריך להוציא. אך ציינת כי יש שורש ארוך ואת זה קצת יותר מורכב להוציא אך נחוץ. רצוי שרופא שיניים יוציא זאת ורצוי שהאזור יהיה מורדם. טיפול עצמי בשיניים כמו גם באזורים אחרים בגוף נראה קצת מוזר.

coolmood

New member
עקירה עצמית??

שלום שון. סיימת את שאלתך במילים: "ממה צריך להמנע?". התשובה פשוטה למדי - צריך להמנע מלטפל בעצמך לבד. אם תעקור לעצמך את השן, קיים בהחלט סיכוי שתצליח, והכל יהיה בסדר, מלבד מעט כאבים בעקירה ולאחריה. הבעיה היא עם הסיכויים לתוצאה שונה לחלוטין - החל מכאבים רציניים לאחר העקירה ובמהלכה, המשך בסיכון של שבירת קצה השורש, מה שיצריך עקירה כירורגית (שתעלה לך יותר) או זיהום מקומי שיתרחש עקב זיהום שייתכן שקיים מתחת לשן ונדרשת גרידתו ע"י רופא השיניים. בקיצור, עם כל העובדה שזה נראה לך לך ופשוט לעקור שן שהשורש שלה חשוף וכמעט מבקשת "תעקור אותי", אתה צריך להתייחס לסכנות ולשקול את צעדיך בכובד ראש.
כמו שהבנת, אני ממליץ לבצע את העקירה אצל רופא שיניים...

tamar29

New member
הוצאת שן

אני סטודנטית לרפואת שיניים שנה 4, אם היית פונה ךפורופ לפני כשבועים ,הייתי עוקרת לך ב 150 ש"ח כולל צילום. אוכל רק להמליץ לך לחסוך ולבוא לרופא מוסמך,אל תעשה נסיונות,זה יעלה לך ביוקר. "קמצן משלם פעמיים"-אל תצטרף לסטטיסטיקה

למעלה