הוצאת קיטור

הוצאת קיטור

ובבקשה לפני שאתם קוטלים אותי
תקראו הכל כדי להגיע לסוף דעתי
אני יוצאת חצי שנה עם בחור מקסים מקסים מקסים
הוא נמצא בחובות ואין לו ול ושקל
אני לא מוצאת את זה כבעיה שתאיים על הזוגיות ותהרוס אותה
אבל זה מתסכל אותי אנחנו רבים הרבה כי אין לו אפילו כמה שקלים בכיס
הוא עבד עבודה מסודרת אבל פוטר ומאז הוא מחפש עבודה ולא מצליח
ואין לו חסכונות או משהו כזה שהוא יכול להשתמש בהם ליום יום
הוא חזר לגור עם ההורים ואחרי שגר תקופה לבד וכמובן שהוא משתתף איתם בהוצאות אבל הם מגזימים ולא מבינים שהוא צריך לחסוך ללימודים ולעתיד שלו ובכלל להווה
הבעיה היא לא רק שאנחנו לא יכולים לצאת מהבית שזה נמאס אבל לא כ"כ נורא
זה זה שאין לו רשת ביטחון לעתיד שלו אז איך הוא יחייה בלי גרוש??
קשה לי עם זה
ונכון שזה קצת חומרנות אבל!!!! בסה"כ אין מה לעשות ואי אפשר לחיות בלי כסף בעולם שלנו
אני ריאליסטית
וזה לא שאני עשירה כי אני מממש לא!! אני מרוויחה מינימום בקושי
אבל יש לי חשיבה כזאת...

נ.ב-חשבתי הרבה זמן אם לכתוב את זה כי אני מתארת לעצמי שיופיעו עכשיו הודעות נאצה לגביי
אז לא,אני לא נפרדת ממנו כי אין לו כסף אז בבקשה לא לתקוף אותי
זה סוג של הוצאת קיטור ואולי קצת עזרה בהבנה

orig429

New member
זה מאד תלוי

מצד אחד אם מדובר בבחור צעיר שלא מסוגל להתנהל ונמצא בחובות.
אני יכול להבין אותך ואולי כדאי כן לחתוך איתו.
אני לא הייתי יוצא עם מישהי שלא מסוגלת להתנהל כלכלית. זה אף פעם
לא מסתיים טוב.

מצד שני במידה ונניח כי מדובר במצב ביש אליו נקלע הבחור וכי מדובר
במצב זמני שעשוי להפתר בעתיד הקרוב לאחר שימצא עבודה
מסודרת, לדעתי במקרה הזה אני חושב שבתור "בת זוג" את צריכה
לתמוך בו ולא להסתכל על מה יש לו ומה אין. אחרת, במקרה הנ"ל
התשובה היחידה שכן אוכל לתת במקרה כזה היא:
שאם הוא כזה מקסים והבעיה היא כסף, אולי כדאי שתחתכי איתו
ותפני מקום למישהי מקסימה לא פחות שתוכל לקבל אותו במצבו
ולהיות שם לצידו בשעתו הקשה.

לא הולך לקטול אותך, בדיוק ההפך

זה לא קשור לחומרנות. זה קשור למצב שהשתנה ושכעת צריך למצוא את הדרך להתמודד איתו.
אנשים מאבדים את עבודתם, ויותר משהדבר פוגע בהם כלכלית, זה פוגע ברמה האישיותית, ברמת האגו, ברמת הבטחון העצמי. הכל מתערער.
אין את הבטחון, את הרשת, השגרה שעליה אפשר להשען.
מותר לך לחשוש, ובוודאי שמותר לך להוציא קיטור. גם את רוצה את השלווה והבטחון, ובמצב הנוכחי - אין לך. את חושבת על העתיד,
וכרגע, עם הנתונים שיש ברשותך, את לא מצליחה לראות מעבר לחודשים הקרובים, וזה מעלה את סף החרדה. כל אחד היה חרד.

זכרי, עם זאת, כמה דברים: איני יודע כמה זמן הוא מחפש עבודה (מאז שהתחלתם לצאת? לפני? שנה פלוס?), אבל אם משהו לא מצליח כרגע,
אין זה אומר שהמצב ייגרר כך גם לשנים הבאות. יתכן ועליך לראות זאת דווקא מהצד האופטימי: כשאדם רעב, הוא יעשה הכל כדי להשיג מזון.
תארת בחור שרוצה להצליח וכרגע תקוע. את יכולה להיות חלק מהאמביציה שלו להצליח. אתם לא יוצאים כרגע - לא נורא.
אתם לא מבזבזים על שום דבר 'כיפי' - טוב מאד. זה רק אומר ששניכם אחראים מספיק בכדי שהקשר הזה בפרט, והעתיד שלו בכלל, יצליח ויפרח.
תזכרי שהמצב יכול להשתנות ומהר, ועליך להאזר בסבלנות, הוא נשמע לי כמו מישהו ששווה את זה.

את מעדיפה הודעות נאצה? מצטער, לא ממני, לא הפעם :)

שלום

אם את אוהבת אותו, כדאי להישאר אתו. לא נורא גם אם תהיי המפרנסת. כשאוהבים רוצים לעזור ולכן סביר שתרצי לעזור לו בבעיותיו הכלכליות. נקווה שבעתיד ימצא פרנסה טובה יותר. נסי גם לעזור לו למצוא עבודה ופרנסה.

Megie

New member
את ממש טועה!

זה בכלל לא קשור לחומרנות..זה קשור לאופי-לראיה לטווח ארוך, יציבות..זה מראה ומלמד הרבה על בן אדם.. וזה מאוד הגיוני שתצפי מבן הזוג שלך לסדר את החיים שלו ובתור התחלה-לעבוד באופן מסודר.. ובלי שום קשר אליך, זה לא כסף בשבילך.. אבל בשביל עצמו כדי שתוכלי לראות בו בן זוג יציב שמשקיע בעתיד של עצמו שבסופו של דבר המטרה היא עתיד משותף..

אני הייתי מנסה לדחוף אותו יותר ואולי אפילו לעזור לו למצוא עבודה..היום זה אפשר, גם במלצרות..אין דבר כזה לא יכול..יש לא רוצה-ואפילו שנשמעתי לרגע כמו אימא שלי-זה לגמרי נכון..אז שיתחיל להזיז את עצמו ולבנות כרקע..וכמה שאולי אני אשמע קיצונית-אחרת אין לך מה לחפש עם גבר כזה שאין לו שום מגבלה (או לפחות לא משהו שציינת) ובכל זאת נשאר תחת הסטטוס של המסכן חסר הפרוטה.

למעלה