הוצאת קיטור

daphts

New member
הוצאת קיטור

היום היתי בטיפול פיזיותרפי הראשון שלי- מה אגיד לכם... ממש עינוי של האינקביזיציה בימי הביניים באיזה מרתף של טירה חשוכה אי שם באנגליה.... זה כאב/ כואב ברמות שלא יתוארו. הכאב הזה משבית אותי לחלוטין- המוח שלי לא מצליח להתפקס על כלום, רק בכאב האלטרנטיבה הרפואית שניתנה היא "לסמם" עצמי ע"י משכחי כאבים אמתניים! גזרת איוב בכל העניין הזה זה שזה ימשך עוד תקופה ארוכה (תקופה של כחצי שנה- נכון להיום)

jjaki

New member
רפואה שלמה והרבה הרבה הרבה בריאות!

עד חתונה זה יעבור
בעצם כבר התחתנת אז זה עבר.

סורנטו

New member
איך עשית את זה? למי החטפת אה? ../images/Emo13.gif אני

מה זה מבינה אותך, הייתי בגבס רק חודש וחצי על ששברתי רגל והלכתי להשתגע מכאב וטיפול, אז חצי שנה?!? באמת איך מסתדרים בבית, הרי האישה שלך עובדת ולמרות שהילדים גדולים מצריך תפקוד מנימלי. אני מאחלת לך החלמה מהירה.

yosef 30

New member
גם את מנפגעי הפיזיו.... ../images/Emo13.gif)

בוקר שרון. ראשית אני גם רוצה לאחל לך רפואה שלמה ומהירה ושלא תזדקקי לעוד טיפולים באווירה של ימי הבניים. מי רוצה לחזור לשם
אני כלכך מבין אותך. מכיר את התחושה הנוראית הזאת. בצבא נפצעתי ברגליים, ועברתי ניתוחים בברכים. כששלחו אותי לכל מיני ועדות בכדי לקבוע אם מגיע לי אחוזי נכות וכו'. העמידו אותי או השכיבו אותי מול חבורה של רופאים שאני קראתי להם בתוך תוכי רוצחים. הם בדקו את הברכיים שלי, סיבבו, לחצו, עשו קצת תרגילים בכדי לראות את התפקוד. בלי שום רגש, בלי שום התייחסות לאמירות שלי שזה כואב. אחרי הבדיקה ההזויה הזו, נכנסתי לרכב שלי ונשבעתי שזו הפעם האחרונה שאני עובר "טיפול" כזה. יצאתי עם כאבים מטורפים. נסעתי ברכב, וכאשר רציתי להרים את הרגל מהגז וללחוץ על הברקס - לא יכולתי להזיז את הרגל. הברך ננעלה לי וכך גם כף הרגל - מה שאומר שהרגל על הגז. עוד לפני שהספקתי להבין מה קורה כבר נכנסתי בטנדר שהיה לפני ועצר בכיכר. זו הייתה וואחד תאונה - והיה נזק די רציני לרכב שלי שנכנס בטנדר עם הוו גרירה שהיה לו. בקיצור אני וויתרתי על כל רצון להיות בוודעה כזו או אחרת ובכל טיפול שהצבא מציע לי
. תהיי חזקה, נשמע שככה עובר עליך הרבה בתקופה האחרונה. הלו
לנשום.
. חיבוק גדול גדול
ושיהיה לך ולכל חברי הפורום יום קסום ונפלא
יוסף.

blaor

New member
המון איחולי החלמה לדעתי...

ברגע שענייני העבודה יסתדרו אז גם הרפואה תגיע מהר יותר בינתיים אני נותן לך פטור מכל מטלות הבית :)

JamesNox

New member
../images/Emo201.gif

אני עדיין עושה טיפולי "תחזוק" פעם בשבוע - שבועיים. יו, כמה שאני שונא פיזיותרפיה. אבל אני עוד יותר שונא להיות מנוטרל. והבנתי שאין צחוקים - אם אני מפספס טיפול - ואני גם עושה התעמלות מיוחדת וטיפול מתיחות - הגב שלי קורס. ויותר טוב להיות צעיר בלונדיני
ובריא מזקן, אפור ומרותק למיטה

למעלה