הוצאת קיטור

הוצאת קיטור ../images/Emo46.gif

too good to be true - אז ככה, אני עובדת כבר חודשיים במסעדה, עד עכשיו הכל טוב ויפה: אחלה צוות ואחלה מנהל (שתמיד מאוד דואג לכל המלצריות, משלם בזמן, וגם מנהל מעולה באופן כללי). עכשיו התחלפה שם ההנהלה ויש לי מנהלת פשוט ס ת ו מ ה! אני יכולה לנהל מסעדה יותר טוב ממנה! הייתה לי משמרת ביום שישי, אני לבד לגמרי עם 7 (!) שולחנות רעבים!!! עכשיו זה מילא, אני מלצרית מנוסה ואני יודעת להתמודד עם עומס, אבל מה, המנהלת הזאת חשבה שמשעמם לי משום מה, והעמיסה עלי משימות ממש מיותרות: "תהי נשמה תביאי לי כוס מים", "תעשי לי קפה ממי".. כאילו, אני ממש רצה בין שולחן לשולחן, והיא עוד מוצאת לנכון לתת לי עוד משימות, כי היא לא יכולה לקחת לעצמה מים, זה מאוד קשה. בנוסף לכך, היא קוראת לי "נשמה","ממי" ושאר פנינים.. אני שונאת את השמות האלה! האישה הזאת כל כך חנפנית, לקקנית,עסקנית פוליטית בלי שום השכלה, זה פשוט מגעיל אותי להיות לידה (כן, עד כדי כך). אני קורעת את עצמי בזמן שהיא יושבת לה מתחת למזגן ומתחנפת ללקוחות ותוך כדי היא מטילה עלי עוד ועוד משימות. אני מתארת לעצמי שחלקכם חושבים - "ביג דיל כולה כוס מים או קפה" - אבל זה כן ביג דיל כשאני עם כמה שולחנות במקביל כשכל אחד מהם חושב שאני שייכת לו! אוקיי, אני מרגישה יותר טוב
הוצאתי את זה.. חח אני זזה עכשיו לראיון עבודה באיזה מסעדה איטלקית פה באיזור, wish me luck

yuli c

New member
תראי...

עצם הסידור הזה שאת לבד על 7 שולחנות נראה י מאוד בעייתי. כי פי דעתי כמה שאת מלצרית טובה ומנוסה והכל זה עדיין בתי אפשרי לטפל ב-7 שולחנות ושכולם יצאו מרוצים מהעניין. בקשר למנהלת נראה לי שהיא פשוט פועלת מתוך חוסר מודעות ולא מתוך רוע... גם לי היה מנכ"ל שחי בגלקסיה משלו וגם שהייתי מאוד עמוסה ואפילו לא הספקתי לאכול הוא מצא לנכון להטיל עלי כל מיני משימות שונות ומשונות בזמן שאני נמצאת בעומס היסטרי... פשוט יש אנשים שחיים בגלקסיה משלהם ולא מסתכלים מה קורה מסביבם... בכל אופן שיהיה לך המון
!!!

עזבי החוסר נסיון שלה

אני גרה במקום קטן יחסית, בו כולם מכירים את כולם, והאישה הזאת פשוט מגעילה אותי. היא כל כך חנפית באופן ממש בולט - ממי, כפרה, נשמה - עסקנית פוליטית בלי שום השכלה שמרשה לעצמה להתנשא על אנשים אחרים (שבעצם צוחקים עליה).. האישיות שלה כ"כ מוקצנת, זה נראה כאילו הוציאו אותה מאיזה סיטקום אמריקאי זול. עוד משהו, זה היה 7 שולחנות כל המשמרת, בפועל יצא שאני מטפלת בכל זמן נתון רק 5.

yuli c

New member
אמממ...

האמת האישה הזאת נשמעת לי מגווחכת ברמות... זה מזכיר לי את אחת המורות שהיו לי בתיכון... וגם אם זה היה 5 שולחנות בפועל זה עדיין נשמע לי הרבה למלצר אחד וזה מראה על חוסר אירגון נכון...

את בחברה טובה

אני עבדתי בזמנו במסעדה שניהלו אותה חאפרים, פשוטו כמשמעו. הייתה פעם שאחד מבעלי המסעדה ביקש שאני אביא לו קפה ועוד משהו, והשתהה הרבה עם ההחלטה שלו, ובאותו זמן לקוחות קראו לי כי רצו להזמין. אמרתי לו שאני ניגשת ללקוחות ומייד חוזרת, והוא חטף עלי קריזה "מה זה אמור להיות? אני הבוס שלך, מספק לך פרנסה ואת הולכת ללקוחות?" מה שהוא "שכח", זה שהלקוחות מספקים לו פרנסה, מה שעושה אותם לחשובים לא פחות ממנו, אם לא יותר. תהיי בטוחה שהמסעדה הזאת לא תאריך ימים אם היא תמשיך לנהל אותה ככה. את עושה בשכל שאת עוברת למקום אחר.

tea spoon

New member
אררררג!

כמה מתסכל! :( איך הגיעה הבחורה הכה לא מוכשרת הזאת להיות המנהלת שלך? פרוטקציות? <מקווה בכל מאודי שלא, אחרת הסיכויים שיעזיבו אותה קלושים> נשמע מדכא ומעלים מוטיבציה לחלוטין. מה עם פשוט להתעלם מהבקשות שלה? זה מה שאני עושה כשאנשים מרגיזים באים אליי בבקשות הזויות ואני ממש לא מעוניינת לנהל איתם שיחה על למה בדיוק אני לא חושבת שמקומי הוא לעשות כמבוקשם (אם זה מלצרים אחרים שניסו לכמה משמרות להיות "מנהלי עבודה" ולארגן בין היתר את מעשיי, או למשל לקוחות שחושבים שמתוקף תפקידי אני צריכה לנבור בין העיתונים ולמצוא להם את הכותרת). אני מבינה שמנהלת זו דרגה אחרת, ושהבקשות שלה הן בעלות חשיבות גבוהה יותר, אבל תנסי את ההתעלמות הזאת, אולי היא אפילו תבין בעצמה. ואם לא, פשוט תגידי שטבעת בעבודה, ומרב ריכוז במתן השירות היעיל והאדיב ביותר שאת יכולה, שכחת מכוס המים שכה כמהה לה. :) מקווה שהעניינים ישתפרו (=*מישהי* תתייצב בלשכת העבודה לחתום אבטלה... P:)!

איך היא הגיעה לעבוד שם

היא מקושרת להמון אנשים, ועכשיו המסעדה מנסה להתמקד באירועים והיא מביאה הרבה לקוחות. אבל הם לא קולטים שאין לה מושג איך לנהל מסעדה (בטח שלא אירוע בין מאות מוזמנים) ופשוט יצא להם שם ממש רע.

למעלה