הוצאת מרץ

הוצאת מרץ ../images/Emo3.gif

הגעתי לפני דקות הביתה עייף ומרוצה . יש לי דילמה קטנה . אתם יודעים יום עבודה עמוס ישיבות והחלטות ועוד ישיבות ועוד החלטות ... כעת הגיעה הדילמה , מה עדיף ? ללכת למקרר להוציא מצרכים ולזלול ? ללכת לארוןולחטוף פיצוח או ממתק ? להניח את הראש על כרית בספה ? או ? ללבוש בגד ספורטיבי, לקחת את תיק החוג , להכניס לתוכו בקבוק מים גדול וללכת לאולם הספורט . ההחלטה נפלה ! לא אתפתה לממתק ולפיצוח לא אפתח את דלת המקרר להוצאת מצרכים אלך , אלך לי בכיף לשחק כדור סל . לחזור הביתה לאחר שעתיים של הוצאת מרץ , שעתיים של התפרקות וכיף גדול שעתיים של התרוממות נפש . נתראה לאחר מכן כאן בפורום האנדרנלין יזרום אצלי חופשי , חופשי . להתראות , יהונתן 38 .

טוב שאנחנו כאן אחרת ../images/Emo6.gif

מי יודע לאיזה החלטות היית מגיע חחחחחחחחחחחחחחחחח

הוצאת מרץ

במרץ הוצאתי 1,536 ש"ח על נשים...זו היתה ההוצאה הכי גדולה שלי במרץ... חחחחחחחחחחח....

../images/Emo132.gifבוא ונעשה חשבון../images/Emo132.gif

בחודש יש 31 יום - ו31 בחורות לא? כל יציאה לפחות 100 ש"ח אם לא יותר = 3100 ש"ח. מה קורה אם כמה מהן נכנסות להריון?
- כל הפלה עולה משהו כמו 3000 ש"ח - בוא נחפיל ב- 3 = 9000 ש"ח כבר עברת את המשכורת החודשית שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עם האישה - הסקס בחינם, ואתה לא צריך להאכיל אותה לפני כן חחחחחחחחחחחחח

חתולון*

New member
ערב טוב יהונתן

בחרת נכון.... ואני מצטט מתוך הודעתך המקורית "ללבוש בגד ספורטיבי, לקחת את תיק החוג , להכניס לתוכו בקבוק מים גדול וללכת לאולם הספורט" להתראות חתולון .

חזרתי לפני דקות ../images/Emo140.gif

כללית , אני מרוצה מאוד מההחלטה ללכת ולשחק . עניינית בלי להשויץ הייתי מה זה תותח במשחק . קראו את מאזני : חמישה סלי שלוש נקודות שלושה סלי שתי נקודות חמש עבירות המון אנרגיות שרופות . קראתי כמובן את השירשור . מה היה לנו ? שווראמות בלפה או בפיתה מחדרה בחורות במאה שקלים הריונות ורעיונות . אני בכל מקרה מאוד , מאוד מרוצה ! נשתמע , יהונתן 38 .

עכשיו את הולכת עם פונפונים ?../images/Emo66.gif

ואני חשבתי שהולכים עם זה בחורף . או אולי את הולכת עם זה למיטה כל ערב ? ביי , יהונתן 38 .

את זה אשאיר לדמיון שלכם ../images/Emo6.gif

ולאן אתה הולך עם כל האנרגיה הזו, את זה אולי תגלה לנו????????

כמו שהפתגם אומר:../images/Emo8.gif

מים שקטים חודרים עמוק אין בעיה תשאיר לנו את זה לדמיון כך הכי טוב

למעלה