הוצאו מהקשרם...

Digi Lista

New member
הוצאו מהקשרם...

כתבתי את זה קודם אבל זה לא נשלח משום מה... עלה לי רעיון שיכול להפוך אפילו למוסף בפני עצמו בעיתון(לא כמו המוסף להנרי שהחליט כרגע לא לבוא לארץ,אפילו פעם שנייה איכזבנו אותו!),הרעיון הוא כזה לוקחים ציטוטים של דמויות מהסדרה(או מראיונות שערכנו איתם)וכותבים מה הרגעים "האמיתיים" בהם נפלטו היציאות הללו(במילים אחרות להמציא את הרגעים...),אין לי כרגע דוגמא שקשורה לדיג'ימון ואני גם במצב רוח מחורבן במיוחד מכדי למצוא אחת כרגע(אבל יש לי דוגמא שקשורה למשהו אחר שהייתי צריכה היום להקליט,בגלל זה באתי במיוחד לביה"ס וברור שזה לא יצא,נפלא...),הרעיון בטח מוכר ולא כול כך מסובך... יאללה בואו ננסה. טוב,אני אצא כרגע ואחזור יותר מאוחר בגלל שממש אין לי מצב רוח ואני עלולה להתפרץ ולפגוע במי שלא צריך(הכוונה אליכם שאתם באמת אחלה
)...

מצטער, ליסטה

אבל אני ממש לא זוכר ציטוטים. יש לי זיכרון קצר, באמת. סורי. אבל כנראה שזה לא מעניין אנשים, אני כבר לא כותב את התנ"ך הדיג'ימוני בגלל שאף-אחד לא ממשיך, אז אני מניח שאף-אחד לא אוהב את זה וזה לא מעניין. לא נורא, לפעמים יש גם רעיונות גרועים. זה קורה לי הרבה.

Digi Lista

New member
אני מצטערת יותר שאתה מוותר...

מאז ומתמיד זה היה ככה כאן,גם למוסף בנות לא הגיבו במיוחד,אבל החלטתי שזה לא מטריד אותי,לפי זה כלום אי אפשר לעשות כי לא מגיבים,זה תמיד ככה אצלנו,אני כבר לא מתרגשת...אני מקבלת שיש רעיונות גרועים אבל כשלא אומרים שלא אוהבים את הרעיון ומצד שני לא יוזמים רעיונות אחרים או לחילופין אומרים לאיזה כיוונים יופנו הרעיונות הרי שאין לי אפשרות לדעת,אני אהבתי את התנ"ך הדיג'ימוני ואני אשמח שתמשיך,גם על הסיפור שלי לא הגיבו לא לחיוב ולא לשלילה,ועל המוסף של הנרי אין בכלל מה לדבר...השלמתי עם העניין הזה אבל אם לא ניזום בכלל לא יהיה כאן כלום ובמילא לפורום אין הרבה זמן לחיות יחסית(והפעם לא מדובר בפראנויות שלי אלא בעובדה שכשהעונה הרביעית תיגמר אין יותר עונות ולא יהיה למה לחכות...)ולכן נוציא ממנו את המיטב(לפחות אני מבחינתי),אני לא מוכנה לוותר!!!אם צריך אני אשחק עם עצמי,או בעצם אני אוריד פרופיל כאן ואיכנס רק כול כמה ימים אולי תהיה כאן יותר יוזמה... בכול אופן אני שונאת לוותר ואם צריך להילחם לבד-אני נלחמת!!! אז אני אתחיל ואל תגיבו,זה בסדר אני והפיצולים שלי נהנה מאוד(אני צינית כי אין תגובות לא לטוב ולא לרע על שום דבר,אדישות טוטאלית)... "הוא רק טירוווןןן"(ריקה מדברת על חברה מאט...) "הכול כואב חוץ מהאוזניים שלי"(דיוויס שנייה לפני שהוא עולה על האלונקה) אני ארסית בהודעה הזאת כי אני באמת לא במצב רוח ולא יודעת מה עוד צריך לעשות כדי לזכות בשיתוף פעולה או לפחות תגובות אפילו שליליות!...

star_female

New member
....

אני אהבתי את כל היוזמות שלך.. ושל מילי גם... אני לא מגיבה הרבה כי אין לי רעיונות לשום דבר
אבל אני ממש מעריכה את המאמצים שלכם. אני לא חושבת שאם תפסיקי להיכנס יהיו יותר יוזמות... ובקשר לזה שאין אף עונה אחרי העונה הרביעית... אני לא יודעת אם זה נכון. ראיתי באתר אחד מידע על עונה חמישית (לפחות אני חושבת שזאת עונה), ובד"כ אני לא מאמינה לכאלה אתרים, אבל זה היה לקוח מתוך אתר רשמי של דיג'ימון (שנכנסתי אליו בשביל לבדוק). אבל גם אם באמת אין עוד עונה, זה לא אומר שנפסיק לדבר על דיג'ימון אחרי שהעונה תיגמר... הרי לא הפסקנו לדבר על העונה השלישית אחרי שהיא נגמרה, וגם לא על שתי הראשונות. לא עולים לי עכשיו ציטוטים בראש, אני אכתוב כשאני אחשוב על משהו... (בהתחלה לא הבנתי את המשחק בכלל אבל עכשיו זה יותר מובן עם דוגמאות..)

Digi Lista

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

גם אני קראתי משהו אבל אני לא בטוחה שמדובר על עונה חמישית ולא על איזו מנגה... העונה השלישית נגמרה אבל ידענו שיש רביעית אז היו לנו ספוילרים אם אין עונה נוספת יהיה קשה לדבר רק על שידורים חוזרים... הייתי מביאה דוגמאות אבל לא ביקשו,כתבתי בסוגריים שאין לי דוגמאות שקשורות לדיג'ימון אבל יש לי דוגמאות,העובדה היא שלא הגיבו,כמו שאמרתי אני לא מאמינה בוויתור על יוזמות ועל בכלל אבל כשאין תגובות איך אני בכלל יכולה לדעת מה וצים?אז אני מנסה,מקסימום לא הולך מה שחשוב לי זה באמת רק לדעת...

Kenny Girl

New member
נראה עם הבנתי

עונה אחד, מימי: "אני מעדיפה להיות שוב עם האח התינוק שלי! היא אמרה את זה ככאיזי שאל אותה עם היא רוצה לבוא איתו למועדון השח מט (לא משהו...)

Digi Lista

New member
...

אני אמשיך...יופי שנייקו הצטרפה אליי,לאט לאט אני בטוחה שזה יתפוס איכשהו,זה יכול להיות נורא נחמד
"יאללה גילמון בוא נראה אותך עושה חרקות!"(האם מדובר בטריירמון ברגע אינטימי?) "אז תשתתתוווקקק"(ריקה מראה מי שולט במערכת היחסים שלה עם מאט...) "ראש מדבר?מה אתה עובד עליי?"(טאי מוכיח שהוא לא פתי מאמין לכול דבר לחתול,לכבשה ולעכבר
...)

ריינמון

New member
אני גם מיצטרפת

קארי"אל תספר לטי קיי" (זה היה באיזה שהו ראיון איתה שגילו שהיא חייזר ממאדים נכון?) היא אומרת לדיוויס אחרי שהיא מיתנשקת איתו דיוויס אומר לטי קיי"היי היא הבחורה שלי(זה היה בסרט לא?)+והיא אפילו נישקה אותי (תוספת שלי)" יום למחרת בבית ספר שדיוויס רואה את טי קיי טי קיי לא מבין על מה דיוויס מדבר(כי הוא לא אמר מי הבחורה ומי נישקה אותו) אחרי חצי שעה של הפעלת מוח קשה טי קיי מתחיל ליבכות(אפשר גם דברים שהם עשו?) והולך ואומר לקארי"אנחנו לא ניפגש יותר ואני שונא פרדות"(זה היה בפרק סיום של העונה הראישונה נכון?) דיוויס מדבר עם חבר"עכשיו אני אחד מהחברה0הוא אמר את זה אחרי שטאי ומאט אמרו לו את זה והתחילו ליצבות אותו), קארי נישקה אותי" קארי באה ונותת לדיוויס סטירה"תיצאי מיזה,ואמרתי לך לא לספר לטי קיי"

מצאתי!

אבל גם זה מתוך אתר ולא מתוך הזיכרון
"למה אני תמיד מקבל את הדיג'ימונים הקשים?" טאקאטו ניסה לנגוס בגילמון, אבל גילה שזה לא כל-כך קל כמו שזה נראה. עלוב

Digi Lista

New member
ניסה לנגוס בגילמון?אימאל'ה!../images/Emo3.gif

הייתי בטוחה שגילמון הוא זה שנוגס הכולם הרי הוא רצה לעשות מטקאטו טוסט,יש הפתעות בחיים
... "הוא רוצה לעצור אותו מהבקשה שלו"(אליס מסבירה למה דוברמון בא איתה לדייטים...עלוב,לא הלך לי הפעם...)

כרגע נזכרתי בעוד משהו

אבל זה לא מדוייק: "אני אוהב ביצה עם קטשופ." טיקיי כבר רגיל למאכלים של מאט, אז כשהוא הולך למסעדה הוא רוצה להרגיש בבית ^_^.

digiken

New member
ואו... ציטוטים.... אני לא ממש זוכרת

את האמת, את העונה השלישית לא ממש ראיתי, ועברה שנה מאז שראיתי את העונה השניה והראשונה... ואת הסרט בכלל... אז ככה שיהיה לי קשה למצוא ציטוטים....

נראה...

"הוא שכח איך מאייתים טי.קיי" קודי ראה שדייויס קיבל נכשל בהכתבה והיה בטוח שזה מה שדייויס שכח,כי מה שהוא שוכח בדרך כלל. ככה צריך לעשות?

Digi Lista

New member
...

"אתם גורמים לי לרצות להקיא,ושוב להקיא ושוב להקיא"(ביילזמון מראה את חיבתו לעולם)

למעלה