הוצאות רכב?

• פותח הנושא avso
  • פורסם בתאריך

avso

New member
הוצאות רכב?

האם סגן בקבע אשר אינו זכאי לרכב מהצבא, מחזיק רכב אזרחי, האם הוא זכאי להחזרי דלק או הוצאות רכב? אם כן, אילו? תודה!

deathcaster

New member
תגובה

כל קצין/נגד מיומו הראשון בקבע זכאי להוצאות נסיעה להבדיל מע"צים שזכאים להוצאות רכב. הוצאות נסיעה מגולמות בשכר ע"פ דיווח חצי שנתי ע"י טופס מתאים במשרד השלישות ביחידתך. כמה מגיע לך ? בהתאם לתקרת יחידתך, שאל משרת קבע אחר כמה הוא מקבל ( בסביבות 450 ש"ח ).

מ ס ט י ק

New member
לא רק בהתאם לתקרה אלא זה

יותר תלוי במרחק הנסיעה... נתון זה מחושב עפ"י מחיר נסיעה באוטובוסים מהיחידה לביתך וחזור.

deathcaster

New member
לא מורן

אם את משרתת באילת וגרה בדימונה לא תקבלי החזר מלא על הנסיעות , הקריטריון המכריע הוא התקרה שנקבעה ליחידתך, וזה משתנה מיחידה ליחידה.

מ ס ט י ק

New member
נכון...

אבל אם אני גרה בת"א ונוסעת לקרייה אני לא אקבל את התיקרה אלא פחות... זו הייתה הנקודה שלי

corrupt

New member
בשביל זה

אפשר להגיש בקשה להחזרים שמעל התקרה. נה נה בננה

pain is MY love

New member
בתור אחת שמתעסקת בזה..

אז ככה, אתה זכאי להחזרי הוצאות נסיעה המחושבים על פי מחירי האוטובוסים בהם היית אמור להגיע לבסיס במידה ולא היה לך רכב.. לא מקבלים החזרים על דלק! אכן, יש סכום מקסימלי שאתה יכול לקבל גם אם הפועל אתה גר הרבה יותר רחוק.. מעבר לזה, טופס החזרי הוצאות נסיעה אתה מקבל במשרד השלישות (או לחילופין, במשרדי הקט
), ממלא את הפרטים, מחתים את המפקדים ונהנה מהחזר הוצאות חודשי עד לעידכון הבא...

corrupt

New member
מצטרף לשאלה../images/Emo35.gif

סוף סוף תהיה לי אחות בפורום

pain is MY love

New member
סורי, לא שלישה

אני קצינת קישור אבל אצלי ביחידה יש לי המון נע"תים... בגלל זה אני גם קצינת קורסים ותשלומים ויוצא לי לעבוד הרבה עם נגדים וקצינים אז אני די מבינה בזה...

מ ס ט י ק

New member
ידעתי שהניק שלך מוכר לי!

הרי אמרת שאת קצינת קישור וקורסים.. טוב נו, זה קרוב לשלישה

SHRlKE

New member
רגע

אם אין לי רכב ואני בקבע אני עדיין מקבל החזר כי הנסיעה בתחבורה הציבורית חינם אז מה הקשר מחיר של האוטובוסים

deathcaster

New member
תגובה

אתה זכאי להחזר הוצאות נסיעה כי זה הטבת שכר בתנאי עבודה שלא קשורה כלל לצבא אלא למדינה. אתה תמיד יכול לנסוע חינם באוטובוסים אין קשר בכלל. מחיר הנסיעה של האוטובוסים הוא דרך החישוב לקביעת הסכום שתקבל בגין הוצאות הנסיעה, גם, כאן זה לא ייחודי לצבא.

מ ס ט י ק

New member
אם אין לך רכב לא תקבל החזר הוצאות

רכב.. כשאתה ממלא את הטפסים האלו אתה מצהיר שאתה מגיע כל יום לבסיס עם רכב... הרכב לא חייב להיות בבעלותך (הוא יכול להיות גם בבעלות ההורים)

צור82

New member
לא בדיוק

מספיק שמפקד היחידה/ מאשר הבקשה מכיר אותך ויודע שאתה המשתמש העיקרי ברכב

למעלה