הוצאה לפועל

• פותח הנושא E T
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

E T

New member
הוצאה לפועל

הוצאה לפועל
יש לי תיק בהוצאה לפועל על מזונות לילדים. לא ממש הבנתי איך אני יכול לבטל הליכים ולסגור את התיק ורציתי לשאול כמה שאלות בעניין : 1. האם כשאין חוב בתיק בכלל ואני מבקש לבטל הליכים, האם יש מצב שלא יאשרו ביטול הליכים ? ואם כן, אז למה ? 2. האם כשאין חוב בתיק ואני מבקש לסגור את התיק. מה הסיכוי שזה יתקבל ויסגרו את התיק ? 3. האם מותר להוצל"פ לא לבטל הליכים כאשר אין חוב בתיק . 4. אם הגעתי למצב שאני ביתרה בתיק. כלומר גבו ממני יותר מדי. מה הסיכוי לקבל את הכסף בחזרה ? ואני לא רוצה שזה יישאר שם לכיסוי חוב עתידי. אגב, החוב בתיק גדל אוטומטית כל חודש בסכום שנפסק בבית המשפט. אשמח אם מישהו/י יוכל לשפוך קצת אור על הנהלים הקיימים בהוצל"פ או להפנות אותי לאתר שמציג נהלים אלו. תודה רבה !

תשובה

הוצאה לפועל
יש לי תיק בהוצאה לפועל על מזונות לילדים. לא ממש הבנתי איך אני יכול לבטל הליכים ולסגור את התיק ורציתי לשאול כמה שאלות בעניין : 1. האם כשאין חוב בתיק בכלל ואני מבקש לבטל הליכים, האם יש מצב שלא יאשרו ביטול הליכים ? ואם כן, אז למה ? 2. האם כשאין חוב בתיק ואני מבקש לסגור את התיק. מה הסיכוי שזה יתקבל ויסגרו את התיק ? 3. האם מותר להוצל"פ לא לבטל הליכים כאשר אין חוב בתיק . 4. אם הגעתי למצב שאני ביתרה בתיק. כלומר גבו ממני יותר מדי. מה הסיכוי לקבל את הכסף בחזרה ? ואני לא רוצה שזה יישאר שם לכיסוי חוב עתידי. אגב, החוב בתיק גדל אוטומטית כל חודש בסכום שנפסק בבית המשפט. אשמח אם מישהו/י יוכל לשפוך קצת אור על הנהלים הקיימים בהוצל"פ או להפנות אותי לאתר שמציג נהלים אלו. תודה רבה !
תשובה
אם אתה החייב והתיק מתייחס למזונות שוטפים ומתעדכן כל פעם לא תוכל לבטלו. זכותה של האישה לגבות מזונות דרך ההוצל"פ והתיק יכול להיות פעיל כל עוד הילדים זכאים למזונות.

E T

New member
תודה על תשובתך

תשובה
אם אתה החייב והתיק מתייחס למזונות שוטפים ומתעדכן כל פעם לא תוכל לבטלו. זכותה של האישה לגבות מזונות דרך ההוצל"פ והתיק יכול להיות פעיל כל עוד הילדים זכאים למזונות.
תודה על תשובתך
הבנתי שזה לא כל כך פשוט לסגור את התיק .... אבל : 1. האם אוכל לבטל את ההליכים שבתיק כאשר אין חוב ? מה הסיכוי שכאשר אין חוב בתיק יאשרו לבטל את ההליכים ? 2. האם הזוכה חייב/ת להגיע להוצלפ כדי לחדש את ההליכים במידת הצורך ?

E T

New member
עוד שאלה

תשובה
עוד שאלה
האם יש דרך לחייב לגרום לזוכה להגיע מדי פעם בפעם ללשכה ? ומה הדרך לבצע זאת ?

תיק הוצלפ מזונות

עוד שאלה
האם יש דרך לחייב לגרום לזוכה להגיע מדי פעם בפעם ללשכה ? ומה הדרך לבצע זאת ?
תיק הוצלפ מזונות
מנסיוני הרב , אם התיק הינו מתעדכן אוטמט את ראשי להגיש בקשה לבעל החוב אם זה ביטוח לאומי או הזוכה ולשלם לה ישירות ואז למנוע הגדלת קרן בתיק, כן אפשרי ורצוי לבקש סגירת תיק ועיכוב/הליכים לרוב מבקשים תגובת הזוכה אולם אם אין חוב בתיק ואתה משלם תשלום שוטף לזוכה אז אין סיכוי שיגידו לך לא, בקשר להביא את הזוכה להוצל"פ הזוכה מיוצגת ע"י עו"ד או לבדה או היא לבדה אז היא מגיעה כול פעם להגיש בקשה בכול מקרה , הבנות שיושבות בתהוצאה לפועל מזונות מאוד עוזרות בקשר לניסוח ומה אקטואלי לעשות ומה לא . בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה