הוצאה לאור

FreeFromGulit

New member
הוצאה לאור

הייתי רוצה לקבל חוות דעת ממוציא לאור ואולי אם יתמזל מזלי גם להוציא ספר. מישהו יכול להפנות אותי ? ולהסביר לי מעט על התהליך ? תודה לכל עונה

roni64

New member
קרא את המאמר

של אריאנה מלמד. קצת מייאש, אבל מביא את כל הפרטים החשובים. שים לב בסופו של המאמר להפניה לחלקו השני. ושיהיה בהצלחה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-566770,00.html

FreeFromGulit

New member
תודה לכולכם ../images/Emo24.gif אבל ../images/Emo53.gif

לא הבנתי בדיוק איך אפשר לשמור זכויות יוצרים . עם זאת עלה בדעתי רעיון טרם אשלח את כתב היד שלי להוצאה לאור. מה דעתכם על מורה מקצועית לספרות, היא יכולה לתת חוות דעת שתעזור לי "לערוך" מעט שינויים ולכוון בהתהליך. ובנוסף כתב היד שלי הוא יחסית קצר, בן 25 עמודים ללא מרווח בכתב 12 בערך, ובכל זאת ארצה להוציאו. מה דעתכם? נ.ב המורה המיקצועית שלי |spoooooooooky|

FreeFromGulit

New member
חוזר בי ...

הסיכוי שאשלח ליועצת לאחר קריאת הסיפור הוא וודאי לחלוטין, אעדיף דיעה פחות מיקצועית...למישהו יש רעיונות ממי אני יכול לקבל אותה ? ללא לסכן חברויות, קשרים או להישלח לאיבחון פסיכיאטרי ???

Rivendell

New member
אם זה סיפור קצר, אז אני לא רואה מה

הטעם לשלוח להוצאה לאור. בתור מה אתה רוצה שיוציאו את זה? תנסה במקום לפנות לעיתונים בתחום המתאים ולראות אם מישהו רוצה להוציא את זה לאור. ממי אפשר לקבל חוו"ד? מורה לספרות, לטעמי, זו לא הכתובת (אלא אם כן זו מורה מיוחדת שאתה באמת מעריך את דעתה). מעבר לזה רובן מבינות מעט מאוד בספרות, ובעיקר יודעות לדקלם את ה"חוברת למורה להכנה לבגרות". תנסה חברים שאתה מעריך את דעתם, רצוי כאלה שיהיו כנים ולא יחמיאו לך פשוט כי אתם חברים (אמרת בלי לסכן חברויות, אז אם קשה לך עם ביקורת אני מציעה לוותר על דעות חברים לחלוטין בשלב זה), ויש גם פורומי כתיבה יוצרת שאני ממליצה עליהם למטרה הזו. כאן בתפוז יש את סופרים צעירים, את שירה וכתיבה יוצרת ואת כותבי מד"ב. שם בד"כ אפשר לקבל דעות ועצות על איך להשתפר.

למעלה