הופ ופיית' 3 - פרק ראשון

• פותח הנושא Ulong
  • פורסם בתאריך

Ulong

New member
הופ ופיית' 3 - פרק ראשון

היה פרק נחמד אבל לא צחקתי הרבה. במקור כשזה שודר בארה"ב, פרקים 1 ו-2 שודרו ביחד כפרק כפול של 45 דק' - כאן משום מה פירקו אותו לשני חלקים כאשר קראו לראשון "החתונה א'". עוד משהו- שמתם לב שהיום זה יום ה-ABC - גם הופ ופיית', גם פלישה וגם חילופי נשים.

קובי221

New member
לדעתי, הפרק לא היה משו...

בקושי צחקתי. *מחכה לפלישה* חבל שתקעו באמצע את מספרים...*בעעעעעעע* ואני לא יודע אילו סדרות שייכות לאיזו גוף משדר. ובא לי כבר על יום חמישי *מגרש ביתי
*

ShaYArO

New member
גם לדעתי מספרים בעע

אחד גדול סידרה משעממת רצח והיה נחמד הופ ופיית

Aviad1987

New member
מספרים אחלה סדרה

כבר כתבתי בעבר שהבעיה שלי היא חוסר אחידות ברמה של הפרקים. נחכה לראות איך תהיה העונה השניה אבל זה בוודאי יקח קצת זמן.

fireman

New member
ככה מושכים פרק אחד על שבועיים

של שידורים, קונים זכויות על פרק אחד ומשדרים "כאילו" שני פרקים.... עשו את אותו הדבר עם פרקים 4+5 בעונה השניה של 8 כללים פשוטים, לקחו פרק אחד ארוך ששודר בABC ברצף ופירקו אותו לשני פרקים.

Aviad1987

New member
ככה מקבלים אותו מהספק

אין טעם לשבש לוח שידורים שלם כי בארצות הברית הם שידרו את 2 הפרקים ברצף כי למעשה מדובר בפרק כפול = 2 פרקים שפה, כפי שראוי, מחלקים אותו.

fireman

New member
את 8 כללים פשוטים

שידרו בABC בארה"ב כפרק אחד, רצוף, בלי הפסקה ובלי שום כלום, יש ברשותי הקלטה מקורית של ABC, ביס חתכו אותו לשניים באופן שרירותי בכדי לעשות לעצמם חיים קלים בלוח השידורים, לדעתי זאת חוצפה.

Aviad1987

New member
אתה מדבר שטויות

יס לא בוחרים לעשות כלום עם הפרקים. אין להם את היכולת לחתוך, לחלק או לסדר מחדש. הפרקים הופצו ככה מארצות הברית לישראל יחד עם קרדיטים, הפתיח והכל כמו שקורה עם כל מיני פרקי סוף עונה שמשודרים כפרק אחד (ואז ומתמיד, אגב, הגיעו לישראל חתוכים אם מדובר בערוץ 3, אקסטרה הוט, יס וויקאנד או ישראל פלוס). זאת החוצפה לטעמך? שמעתי על דברים חצופים יותר.

ShaYArO

New member
..

מה זה משנה אם חילקו או לא חילקו העיקר הם שידרו את זה

למעלה