הופ וליאם

הופ וליאם

אני רואה את הפרקים של מה שמשדרים בערוץ 29(בהוט)ואתמול הפרק היה אותי אישית מעט מצמרר(הסבר מייד).
לאחר שהופ החליטה באיזה תקופה שרוצה להיות עם ליאם וקבעה איתו בפריז להתחתן ואם לא הכל נגמר הכל חכיתי שאייכשהוא יחזרו,בהתחלה היא לא חיכתה לליאם ורצה להתחתן עם וויאט שטות גמורה,ואחר כך עד שליאם הסביר לה(מתי שחזרה עם וויאט)
ואז אחרי ים הסברים וסוף סוף אולי יהיו יחד אז היא מגלה שבהירון מוויאט ומעדיפה את התינוק ואת וויאט מאשר ליאם,ומוותרת שוב על ליאם עם המחשבה שתמיד יאהבו ואז שנראה הכל אבוד בין לבין הופ מקנא לליאם ולאייבי שליאם איתה וכועסת על וויאט,ולאט לאט הכל שוב אבוד ונראה שתמיד קיוון "דוחפת"את המצב לטובה,אבל בעצם לטובת הופ וליאם עם השיגעונות שלה וויאט נמצא באמצע וליאם תמיד אומר להופ שיהיה איתה,ולנושא שרציתי להגיד,לאחר שבאשמת הופ וקצת קיוון והופ איבדה את התינוק הופ רוצה להיות עם ליאם אבל עוזבת?
זה לא הבנתי(לא לספר ספולריים)
ומה שהיה מפחיד הפרידה הזמנית בין הופ לליאם,ואומרת לו שאוהבת אותו ותמיד תאהב התנשקו ונעלמת!זה היה מפחיד שנעלמה ככה,מה דעתכם?

רק שאלה קטנה בכן או לא,היא תחזור?

אל תנסי לחפש הגיון בתוכנית כי אין... :)

הם מחליפים בני זוג כמעט כל שבוע (לםעמים גם פרק חחח) והם תמיד אוהבים בצורה הכי חזקה ואמיתית...
כל פעם מחדש....
&nbsp
פרקי הארץ:
ביל מאוהב בקייטי, ואז מחליף לבורק ואז הוא מאוהב בברוק ורוצה לחזור לקייטי....
בקיצור, חארטה....

הופ לא תחזור יותר לסדרה?

היא לא תחזור?
ושברוק תחזור גם לא?
למה הדמות של הופ ככה נעלמה?כתרת משמע.

sigalit1000

New member
הופ לא תחזור

כי נגמר לה החוזה והיא רצתה לעבור לדברים אחרים, החליטו לא ללהק מישהי חדשה, שהשחקנית לא התקבלה לדברים אחרים היא ביקשה לשוב ולא רצו להחזיר אותה, החזירו מישהי אחרת, דמות אחרת, אני יכולה לפרט מי הדמות שחוזרת במקומה

באסה שהופ לא תחזור יותר

עכשיו הכל מובן לי כי שראיתי את הסצינה האחרונה עם ליאם הרגשתי משהו מין פרידה ואייך שהעלימו-תרת משמע היה לי הרגשה של פרידה וזה,כן תפרטי בבקשה.
ואם אפשר תגידי לי בקטנה עם ליאם ירגיש רע וזה,ותודה על העזרה.
ולי אישית חבל אהבתי את הדמות שלה וזה מוזר/הזוי שככה נגמרה כי חשבתי שתהיה סוף סוף עם ליאם.

sigalit1000

New member
אז ככה

ליאם ממש לא ירגיש רע, הוא לגמרי המשיך הלאה, הופ בכלל לא מוזכרת.... מי שמוזכרת היא סטפי

סטפי היא הדמות המרכזית שחוזרת לסידרה

איזה מוזר והזוי זה

עם אייבי?או סטפי?לא הבנתי.
ובכלל בכלל היא לא תוזכר?לא גם שברוק תחזור?
הזוי רצח.
ועם מה הקו שלה וזה?זה מוזר להעלים-תרת משמע את הדמות שלה ואז לא להזכיר יותר.
הרי לברוק יש את ריק בירגט הופ ואר-גיי,אז לא הבנתי.
תודה על ההסבר מראש.

sigalit1000

New member
בריגיט והופ שתיהן היסטוריה בפרקי ארהב

ליאם כרגע עם אייבי מאז שסטפי עזבה, סטפי חזרה לתקופה קצרה וניסתה להפריד ביניהם, היא לא הצליחה ועזבה, עכשיו היא חוזרת בחוזה והולך להיות מעניין בין ליאם/אייבי/וואיייט/סטפי ואולי גם ריק....

ברוק הזכירה את הופ שהיא חזרה בשיחה עם דייקן, היא אף הופיעה הופעת אורח ל2 דקות בסקייפ עם ברוק ודייקן, וואייט נכח לא טרח אפילו לדבר איתה, ואז השחקנית חשבה שהיא תחזור לסידרה וגילתה לתדהמתה שהחתימו במקומה את סטפי....

כמה מידע ביום אחד,תודה.

רגע אז הופ תופיע להופעת אורח לשתי דקות וזהו לתמיד יעני של הדמות של הופ?
מעניין ומוזר בו זמנית.
והקו שעל השם שלה יסגר או יהיה על שם אחר?זה לא הבנתי גם.
ומתי ברוק בערך חוזרת?
וויאט לא בסדר בכלל,וליאם היה לדעתי צריך להיות עם הופ אהבה שלהם גדולה וזה.
אז סטפי תהיה במקומה או תחזור קבוע?אז שהשחקנית גלתה שחתימו את סטפי.
ליאם יהיה עם סטפי שוב?ואז אייבי?
רייק לא נשוי לקרולין יותר?ומאיה גם לא יותר בתמונה?
תודה על העזרה להבין דברים וסליחה שחפרתי.

sigalit1000

New member
ספויילר -מומלץ לא לקרוא למי שלא רוצה לדעת מה קורה בפרקי ארהב

כן, הופ תופיע להופעת אורח של 2 דקות והדמות לא בסידרה....
הקו של הופ לא הוזכר אולי הוא בוטל, הקו היחיד שמתעסקים בו הוא של רידג, בעיקרון גם של קרולין אבל גם היא לא בסידרה כבר כמה שבועות...
ברוק תחזור בארץ בעוד 3 שבועות לפי דעתי....
ווייאט כרגע התחזה למעוניין בניקול דבר שלא רלוונטי כבר כי הוא השיג את המידע שרצה....
השחקנית שמגלמת את סטפי תחזור לסידרה באופן קבוע, בפרקי הארץ היא תופיע ל7 פרקים בערך בעוד 3 שבועות [באותו הזמן שברוק תחזור} ותחזור באופן קבוע לאחר מכן....
ליאם עם אייבי הוא נמצא איתה בפרקים בארץ וגם בפרקים בארהב, בביקור של 7 הפרקים של סטפי היא ניסתה להפריד ביניהם וכשלה ועזבה, בעוד שבוע וחצי סטפי חוזרת בפרקי ארהב באופן קבוע ויהיה מעניין כי השמועות אומרות שווייאט יהיה מעוניין בסטפי ושמועות אחרות אומרות שריק יתנחם בזרועות סטפי, ליאם לא יאהב את זה....
ריק וקרולין גרושים, קרולין לא נמצאת בסידרה בגלל שהיא עברה תאונת דרכים בחיים האמיתיים, קרולין תחזור לסידרה בעוד שבוע וחצי בארהב [באותו הזמן שסטפי חוזרת] ריק נמצא עם מאיה, עד שיגלה את הסוד.... שהסוד של מאיה יתגלה היא כבר לא תיהיה בתמונה לדעתי אבל זו רק דעתי....
תומס חוזר לסידרה......
וגם זנדה פורסטר

למעלה