הופ הופ

KobIPWA

New member
הופ הופ

שלום לכולם, מקווה שהשנה החדשה עוברת לכם בכיף. רק רציתי להציע לכם להאזין לשיר החדש שלי: "גיא", שנכתב על בחור מאוד מסתורי בטירונות שלי, שלא דיבר עם אף אחד. מקווה שתיהנו. אשמח לשמוע תגובות...

כן אלה אנשים קצת מוזרים

או ביישנים גם יכול להיות.... לי למשל לומדת בכיתה מישהי שנה שלישית ורק השנה שמעתי אותצה אומרת 2 מילים....

jast

New member
ביישנות:|

בתחילת כיתה י' הייתה לי חברה ממש טובה בכיתה.. רבנו בערך, היא לא דיברה איתי... ואפשר לומר שדיי נידו אותי מאז, כי כולם דיי אהבו אותה וכאלה.... עד כמעט סוף כיתה י', לא דיברתי עם אף אחד מהכיתה שלי, גם אחרי שהכל נגמר.. ואף אחד לא הבין מה יש לי... אבל אני סתם פחדנית. וביישנית, למרות שאתם לא רואים את זה.. ליד אנשים מסויימים אני כלכך ביישנית.

בסדר כי את לא דיברת איתם

ואת לא חייבת להיות חברה שלהם אבל אנחנו לא אמרנו ולא עשינו לא כלום! היא פשוט שותקת!!! ולא מדברת פעם החמאתי לה על התספורת החדשה שהיא עשתה והפסים והכול והיא פשוט עשתה לי כן עם הראש וזהו

KobIPWA

New member
כן, שמתי לב לעניין הזה

חכי יום-יומיים... מצטער...

jast

New member
ממ.

קובי, לא מאשרים לך ת'יצירה.. חשבת לתת קישור אחרי שמאשרים אותה כבר?! אגב, הסתכלתי ביצירות האחרות.. אתה כותב יפה.

פורה

New member
יש למטה הודעה בקשר ל-

עצומה לשחרור החיילים החטופים אז תחתמו בבקשה- זה ממש ממש ממש חשוב....

jast

New member
את...

באה לסמינר?! אוף.. בבקשה תגידו לי שכן, אני לא בטוח יוצאת.. ואם כן, אני יוצאת לבד מהקן שלי... ואני מפחדת שלא יהיה אפאחד מוכר... כי אני לא הייתי בי' מעוניינים, וכל האנשים השתנו ואני לא מכירה אותם;[[[[[[[ ואלה שאני כן מכירה, לא יוצאים... אההה אמאלה.

פורה

New member
אני לא יוצאת..

סורי, אבל אין לי את ה-300 שקל האלו, יש לנו השנה גם את המסע לפולין, 2 מפעלי קיץ מאוד יקרים, וגם בנוסף, רישיון נהיגה. צריך לדעת לסנן. ואת האמת- לא נראה לי מספיק חשוב בשביל לשללם על הסמינר הזה, על הנושא הזה. ואת האמת- אם הייתי מקבלת את הלו"ז של י' מעוניינים אז לא הייתי יוצת. היה לא משו.

jast

New member
אבל בכל זאת..

בי' מעוניינים אני יודעת שזה לא כמו במדצופי.. שהכרתם ממש את השכבה, והאנשים הבאמת רציניים... סכה האנשים דיי השתנו, במדצופי אנחנו הכרנו רק את האנשים שהיו איתנו בחוגים, ואלה שהיינו איתם תמיד, חח יעני אלה שכולם מכירים(אשקלון, ערד...).. ועכשיו נשארו רק אנשים שהם רציניים כאלה בשמוצ, ובי' מעוניינים אני יודעת שמי שיצא מהקן שלי אז הם הכירו אותם וכאלה , אני יוצאת עכשיו לבד ואני לא מכירה את האנשים שהשתנו, או שפשוט לא שמתי לב אליהם במדצופי.

אל תדאגי=]

שמוצניקים הם אנשים טובים ונחמדים... ואני בטוחה שפתאום תפגישי כמה מוכרים שלא ציפית שהם יצאו, ודווקא בגלל שאת תהיי לבד..יצא לךלהכיר המון אנשים. אני בטוחה שיהיה בסדר ואפילו מהנה.

חן זה ממש בקטננננננננננננה!!!!!

תמיד מכירים אנשים חדשים ותמיד זה משתנה!!!!! אני אתן לך דוגמא: יש אחת מהשיכבה שלי חמודה כזאת שהכרתי אותה בסמינר שיכבה הראשון שהיה לנו של קבוצות המשך והיא הייתה כזאת חמודה והיא הכירה את מירב מהקבוצה שלי ושמירב ראתה אותה לבד אז היא קראה לה שתיהיה איתנו ואני הכרתי לה את יעל למשל ועכשיו הן חברות טובות את מבינה? והיא גם בקבוצת המשך שלנו את מבינה דברים כאלה קוראים! והיא למשל הא לא קשורה לקבוצה שלה והיא יוצאת לכול הדברים לבד בלי קבוצה!

jast

New member
את צודקת.

היה לי ממש כיף:) הכרתי המון אנשים חדשים וגם פגשתי אנשים שהכרתי עוד קודם.

ממממ...

את צודקת בקטע של הכסף,שאני הראתי לההורים שלי את הטופס של הסמינר.אמא שלי ישר "מה עוד 300 שקל?לא לא..את נשארת בבית.." ויא' עמוסה בסמינרים וטיולים ובאמת שיש יותר חשובים...[ולא רק פולין.מה עם פרויקט קייצות,צופי נודד,סימינרים איזורים למינהם חח וכו וכו].. אבל סתם שאלה,לא נהנת בי' מעוניינים? כאילו,דווקא היה אחלה..חוץ מהיומיים הראשונים שהיו זוועתים[לדעתי] ..אבל היה בסדר,לא? [טוב..כל אחד חושב משהו אחד.וזה בסדר חח
]

פורה

New member
אני חושבת שלא נהינתי מסיבה אחת-

המלחמה פשוט דפקה לי את כל הסמינר הזה- כל שנייה יצאתי מהחוג שלי להתקשר למשפחה שמשום מה- הייתה בחיפה, וגם באותו זמן נולד לי אחיין חדש ודאגתי לו כלכך בגלל שהוא היה בחיפה, וזה אפילו הגיע למצב שהמדריך שלי נאלץ לצאת מהחוגים בשביל להתקשר גם למשפחה שלו, וזה המדריך! שלו אסור לצאת! וכל בוקר כשהשמיעו לנו את החדשות ברדיו אז רצתי לחדר להתקשר הבייתה ולשאול אם כולם נמצאים בהרכב מלא. וגם כלכך כעסתי על החוסר וודאות הזה, כי הם לא טרחו יותר מדי לעדכן אותנו מה קורה, רק אחרי שקרה משהו רציני המדריכים שלי איכשהו זרקו איזו מילה לאוויר בנושא ולא טרחו ליידע אותנו, והחוסר וודאות הזה הרס לי את כל הסמינר, כי לא הצלחתי להתרכז בו, בתכנים, בנושאים, ובואי אני אגיד לך סוד- הייתה לי קבוצה לא משהו. אלה היו אנשים שכבר הכרתי בטיולים משנים קודמות, ומה לעשות, לא כולם אוהבים את כולם כל הזמן, אז גם זה לא תרם לחוויה הזו שכביכול הייתה אמורה להיות מדהימה.

TziMHoNoa

New member
זה כנראה באמת תלוי בקבוצה..

לנו היו מדריכים וקבוצה מעולים, והיה דיי טוב (לי, לפחות..) ובאמת לא עידכנו אותנו מספיק...

למעלה